Bayram Sofralarında Luna İle Sağlık Ve Lezzet Bir Arada…

Alışveriş Alışveriş Bayram Sofralarında Luna İle Sağlık Ve Lezzet Bir Arada…

Tarihler: 16 Eylül 2009 Çarşamba ~ 27 Eylül 2009 Pazar

Firma: Luna

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2009 ~ Eyl 27, 2009
Bayram Sofralarında Luna İle Sağlık Ve Lezzet Bir Arada…
Bayramda Luna ile Sihirli Lezzetler Yaratın!

Margarin kategorisinde “sürekli yenilik” vizyonuyla değişim yaratan Luna, Sihirli Lezzeti ile bayram sofralarında, sağlık ve lezzeti bir arada sunuyor.

Türk margarin pazarında yeniliklere öncülük ederek tüketicilerin beğenisini kazanan Luna, Ramazan Bayramı sofraları için benzersiz lezzetler sunuyor. “Luna” ve “Luna Tereyağı Lezzeti” ile hazırlanan yemekler, hamur işleri ve tatlılar, Ramazan Bayramı’nı ağız tadı ile geçirmek isteyenleri sağlıklı tatlara davet ediyor.

Yüzde 100 bitkisel özelliğiyle “Trans Yağ” barındırmayan Luna, kolesterolsüz formülü ile sağlıklı yaşam tutkunları için vücudun ideal yağ ve enerji dengesine katkı sağlıyor. Pazar araştırmaları doğrultusunda Türk tüketicisinin damak tadına uygun yenilenen Luna, yumuşak kıvamıyla da tüketicilerin beğenisini kazanıyor.

Şenlikli bayram sofralarını, sağlıkla buluşturan Luna, benzersiz tatların yer aldığı www.sihirlilezzet.com web adresinde lezzet meraklılarına, Bayram sofraları için alternatif tarifler veriyor.

20 yıldır Türk damak tadına hitap eden ürünleriyle margarin pazarının gelişiminde öncü olan Luna, “sürekli yenilik” vizyonuyla tüketicileri yeni lezzetlerle buluşturmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT