Bebeğinizin günlük bakımı için Mustela avantajını kaçırmayın!

Alışveriş Alışveriş Bebeğinizin günlük bakımı için Mustela avantajını kaçırmayın!

Tarihler: 02 Ekim 2009 Cuma ~ 02 Kasım 2009 Pazartesi

Firma: Mustela

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 2, 2009 ~ Kas 2, 2009
Bebeğinizin günlük bakımı için Mustela avantajını kaçırmayın!
Bebeğinizin cilt yapısına ve ihtiyaçlarına uygun özel ürünler geliştiren Mustela, günlük bakım için kullanacağınız pratik ve etkili çözümler sunuyor. Bebeğinizin banyosu için Dermo-Cleansing Şampuan, günlük temizlikte ve özellikle bez değiştirirken kullanacağınız PhysiObébé Durulama Gerektirmeyen Temizleyici Sıvı ve pişiklere karşı en önemli koruyucunuz Vitamin Barrier Pişik Kremi bebeğinizin günlük bakımında size yardımcı oluyor. Eylül ayı boyunca bu ürünleri bir arada aldığınızda hem %15 indirimden yararlanıyorsunuz hem de bebeğiniz için hazırlanan hediyeye sahip oluyorsunuz!

Doğumdan itibaren kullanabileceğiniz Mustela Dermo-Cleansing Saç ve Vücut Şampuanı, bebeğinizin saç derisini ve vücudunu yumuşak ve özenli bir biçimde temizliyor. Sabun içermeyen formülü ve içeriğindeki Hindistan cevizi özü sayesinde bebeğinizin cildini tüm istenmeyen maddelerden arındırırken kurutmuyor. B5 vitamini ile cildi yumuşatarak tahriş oluşumunu engelliyor. Göz yakmayan Dermo-Cleansing Şampuan ile bebekler banyoya doymuyor.

Mustela PhysiObébé Durulama Gerektirmeyen Sıvı Temizleyici, bebeğinizin cildini tek adımda ve kolayca temizleyebilmenizi sağlıyor. Hem bez bölgesinde hem de yüz için kullanabileceğiniz PhysiObébé, hassas bölgeleri yumuşak ve etkili bir biçimde temizliyor. Alkol ve sabun içermeyen formülü, cildin yağ ve su dengesini bozmuyor. İçeriğinde bulunan Aloe Vera ve Allantion sayesinde bebeğinizin cildini nemlendiriyor, yumuşatıyor ve rahatlatıyor. Mustela`ya özgü bebek kokusu ile bebeğinizin cildinde temiz ve taze bir his bırakıyor. Bir parça pamuk yardımı ile uygulalan PhysiObébé, durulama gerektirmediği için çok pratik.

Mustela Vitamin Barrier Pişik Kremi, çinko oksitin bariyer oluşturucu etkisi sayesinde bebeğinizin bez bölgesinde oluşan tahrişlere karşı koruyucu bir tabaka oluşturuyor. B5, F vitaminleri ve Shea Butter içeren formülü pişik oluşumunu ve tahrişi azaltmaya yardımcı oluyor. Her bez değişimi sırasında kullanabileceğiniz Vitamin Barrier Pişik Kremi, bebeğinizin cildini nemlendirerek ve yumuşatarak Mustela’ya özgü temiz bebek kokusu ile sarıyor.

Mustela Bébé serisinden bebeğinizin günlük bakımı için en büyük yardımcılarınız olan bu ürünlerin avantajlı kampanyasını kaçırmayın. Siz de hemen Mustela yetkili eczanesine uğrayın ve bu avantajdan yararlanın!

Özel kampanya fiyatı üç ürün için toplam 78.50 TL (KDV Dahil)


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT