Bellona Bahçe Keyfi İndirimlerle Sürüyor

Alışveriş Alışveriş Bellona Bahçe Keyfi İndirimlerle Sürüyor

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 15 Ağustos 2008 Cuma

Firma: Bellona

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Ağu 15, 2008
Mobilya ve dekorasyonda ev modasının öncülüğünü üstlenen Bellona, birbirinden şık modellerden oluşan “Gardenia Bahçe Mobilyası Koleksiyonu”nu yaz sezonuna özel yüzde 20 indirimle sunuyor.

Bellona’nın yazın gelmesiyle evdeki konforu balkon, teras ve bahçelere taşıyan yeni Gardenia bahçe mobilyaları serisi, modern tasarımı ve rahatlığının yanında indirimli fiyatları ile de keyifli sohbetlere davetiye çıkartıyor.
Bellona’nın 1 Temmuz- 30 Eylül 2008 tarihleri arasında üç ay süreyle geçerli olan yeni kampanyasında, koleksiyonun en gözde ürünlerinden olan Clove Mini Takım 946,80 YTL’den, Flower Mini Takımı 1.221,00’den, Cordelia Mini Takım 1.330,20 YTL’den kaçırılmayacak fiyatlarla satışa sunuluyor. Yeni kampanya kapsamında bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim sunan Bellona ayrıca Bonus Card sahiplerine özel 2 ay ertelemeli ve peşin fiyatına vade farksız 12 taksit imkanı da sağlıyor.

Bellona Gardenia bahçe mobilyaları, estetik çizgilerin ön planda tutulduğu birbirinden şık modelleriyle krem, kahve, beyaz ve sarının en güzel tonlarını yansıtıyor. Gardenia, doğaya uyumlu tasarımı ile göz doldururken dış mekanlarda dekorasyon anlayışına da farklı bir soluk getiriyor. Dekoratif çizgisinin yanında ergonomik ve fonksiyonel yapısı ile büyük kullanım kolaylığı sağlayan Gardenia, çevre dostu üretimi ile de dikkat çekiyor. Şık tasarımı ve oturma rahatlığının yanında kolayca temizlenebilme özelliği taşıyan Gardenia, tercihe göre hem iç hem dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor.
Yazı keyifle geçirmeyi vaad eden, konfor ve şıklığın adresi Gardenia Koleksiyonu, bahçe ve balkon düşkünlerine özel indirimli fiyatları ile Türkiye genelinde 800’e yakın Bellona bayisinde beğeniye sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT