Bellona`dan Derinin Rahatlıkla Buluştuğu Tasarım: Conforto Serisi

Alışveriş Alışveriş Bellona`dan Derinin Rahatlıkla Buluştuğu Tasarım: Conforto Serisi

Tarihler: 24 Nisan 2006 Pazartesi ~ 25 Nisan 2006 Salı

Firma: Bellona

Telefon: 0 800 361 89 86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2006 ~ Nis 25, 2006
BELLONA’DAN GERÇEK DERİNİN RAHATLIKLA BULUŞTUĞU TASARIM: CONFORTO SERİSİ

Ev modasında modern çizgisi, ürün çeşitliliği ve rahat tasarımlarıyla dekorasyon anlayışına farklı bir tarz getiren, yeniliklerin öncüsü Bellona, yeni ürünü Conforto koltuk serisini tüketicilerin beğenisine sunuyor.

En son teknoloji ile üretilen ve %100 gerçek deri kullanılan Bellona’nın yeni ürünü Conforto koltuk serisi; modern tasarımı ve rahatlığın yanında, derinin şıklığını gözler önüne seriyor. Son dönemde ev dekorasyonunda kullanım kolaylığı ve rahatlığı açısından sıkça tercih edilen deri ürünlere eklenen son ürün grubu Conforto serisinde, farklı zevklere hitap eden birçok koltuk takımı seçeneğini de bulmak da mümkün.

Perla, Greta, Venturo ve Fortuna isminde ürünlerinin bulunduğu seride, derinin konforuna Fortuna koltuk takımının fonksiyonelliği de eklenerek deride rahat kullanım avantajı sağlanmıştır...Fortuna Koltuk takımında ünitelerinin, farklı oturma aşamaları ve relaks konumlarda ayarlabilen seçenekleri, fonksiyonellik ve rahatlığı tüketicilerimize yaşatmak için tasarlandı.

Bellona ürünlerindeki modern şıklığın, deri ile birleştirildiği Conforto serisi, kolay temizlenebilirliği, kumaş kalitesi, ortam ısısına uyum sağlaması ve % 100 deri olmasının getirdiği sağlıklı kullanımla büyük avantajlar sağlıyor.

Farklı renk ve tasarım seçenekleri ile %100 deri ürünlerin bir arada bulunduğu, mobilyada şıklığın simgesi Conforto serisi, Axess kart sahiplerine Temmuz ayına kadar 18 taksit imkanı sunuyor. Üstelik çapraz değiştirme kampanyası ile eski mobilyanızı getirdiğinizde 525 YTL’ye varan indirimden yararlanabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT