Bellona Lidya Ürün Grubu ile Ev Modasının Yönünü Değiştiriyor

Alışveriş Alışveriş Bellona Lidya Ürün Grubu ile Ev Modasının Yönünü Değiştiriyor

Tarihler: 05 Mart 2007 Pazartesi ~ 08 Mart 2007 Perşembe

Firma: Bellona

Telefon: 0800 361 89 86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2007 ~ Mar 8, 2007
BELLONA LİDYA ÜRÜN GRUBU İLE EV MODASININ YÖNÜ DEĞİŞiYOR...

Ev modasının öncüsü Bellona, ev dekorasyonuna ait her çeşit ürünü gözkamaştıran bir uyum içinde tek çatı altında sunarken yeni ürün grupları ile de dekorasyonda yeni açılımlar oluşturuyor.. Bellona “Klasik” tarzın büyüsünü en güzel şekilde yansıtan “Lidya Ürün Grubu” ile evlerde uyumu göz kamaştıran şıklıkla buluşturuyor.

Kendine özgü başarılı tasarımları ile “Ev Modası”nın öncülüğünü üstlenen Bellona, değişen yaşam koşullarına göre çizgisini, ürünlerini ve hizmet anlayışını sürekli geliştirerek ev dekorasyonunda yeni trendleri belirlemeye devam ediyor ve ev modası yaklaşımındaki yeni tasarımlarını art arda görücüye çıkartıyor. Bellona’nın son gözdesi Lidya ürün grubu, dekorasyonun vazgeçilmez tarzı klasiğin en güzel formunu oluşturuyor. Bellona’nın yeni tasarımı Lidya, yemek odası, yatak odası ve portmantodan oluşan konsepti ile her eve ve her mekana uygun bütünlük ve uyum taşıyor...

Kendine özgü sade ve zarif çizgilerin hakim olduğu Lidya yatak odası klasik dokuyu yatak odalarında yaşatmak isteyenlerin ilk tercihi olmaya hazırlanıyor.Komodini, şık tuvalet aynası, dar ve geniş alanlara rahatlıkla uyum sağlayabilen estetik karyolası, aynalı gardırobu, pufu ve şifonyeri ile Lidya klasik tarzın büyüsünü en güzel şekilde yansıtıyor.

Lidya yemek odası takımı ise vitrini, şık gümüşlüğü, aynalı büfesi, TV sehpası özgün tasarımlı yemek masası ve sandalyeleri ile yemek odalarında keyif rüzgarı estiriyor. Grubun son ürünü Lidya Portmanto ise evlere atılan ilk adımda girişlerin havasını değiştiriyor. Farklı zevklere hitap edilebilen Lidya ürün grubu, fonksiyonel yapısı ile de tüketiciye büyük kullanım kolaylığı sağlıyor.

Yeni tasarımları ve koleksiyonları ile ev modasının rotasını çizen Bellona, Panel mobilyada kalite ve tasarım farklılığını mekanlarda uyumla birleştiren yeni Lidya Ürün Grubu ile Türkiye çapında 800’ü aşkın Bellona satın alma noktasında tüketicileri ile buluşturuyor.

www.bellona.com.tr
Tüketici hattı: 0800 361 89 86

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT