Benetton, Özel Üretilen `limited` Koleksiyonuyla Renkli Dünyasını Kışa Taşıyor

Alışveriş Alışveriş Benetton, Özel Üretilen `limited` Koleksiyonuyla Renkli Dünyasını Kışa Taşıyor

Tarihler: 08 Eylül 2011 Perşembe ~ 08 Ekim 2011 Cumartesi

Firma: Benetton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2011 ~ Eki 8, 2011

United Colors of Benetton, 2011 Sonbahar-Kış sezonu için sınırlı sayıda üretilen Limited Koleksiyonu ile alışılmış kış renklerinden farklı olarak canlı, ışıklı, iştah açıcı, sınırsız renkleri gardıroplara taşıyor. Benetton, bu koleksiyon ile yeni sezonun en heyecanlı ürünlerini hiç olmadığı kadar sıcak bir biçimde yorumluyor ve renkli bir kış için doğru adres olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

Bu özel koleksiyonda öne çıkan ilk silüet, 1960’lı yılların aurasını anımsatan havalı, eğlenceli ve şık kolej tavrı oluyor. Lacivert, kırmızı, oranj, şeker pembesi, orman yeşili, gri ve krema renklerindeki mini etekler, shift elbiseler, çift düğmeli paltolar, minik ceketler, şortlar ve yuvarlak yakalı bluzlar kolej modasını modernize ederek günümüze taşıyor.

Puantiye, pilise, deri ve rugan, blok renkler, deri biye, kemer, toka ve metal düğmeler, bu silüetin fark yaratan detayları olarak karşımıza çıkıyor.

Koleksiyonun dikkat çeken bir diğer silüeti ise, 70’li yılların bohem ve “cool” tarzı oluyor. Bordo, toprak, safran, zümrüt, geceyarısı ve patlıcan tonlarını süet, yumuşak örmeler, ipekli dokular ve triko alternatifleriyle buluşturuyor.

Eşarp yakalı bluzlar, geniş paçalı pantolonlar, A-kesim etekler, pelerin, trençkot ve bele oturan elbiseler, drapeler, minik cepler ve püsküller bohem tarzın tamamlayıcısı oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT