Benzersiz Tasarım ve Sıradışı Performans Asus Rt-N56U Black Diamond

Alışveriş Alışveriş Benzersiz Tasarım ve Sıradışı Performans Asus Rt-N56U Black Diamond

Tarihler: 30 Kasım 2010 Salı ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Asus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 30, 2010 ~ Ara 31, 2010

Router kavramı ASUS`un siyah pırlantasının sahip olduğu tasarım ve genel performansıyla yeniden şekilleniyor. ASUS RT-N56U Black Diamond, aldığı performans ve tasarım ödülleri ile başarısını gözler önüne seriyor.

Devrimci niteliklere sahip ASUS RT-N56U Black Diamond Wireless Router beklentileri karşılayan değil, aşan bir ürün olarak sunuluyor. ASUS RT-N56U, routerlardan beklenen ağ bağlantısını daha uzak noktalara kesintisiz yayabilmek, verileri daha yüksek hızlarda iletebilmek ve firewall gibi güvenlik unsurlarına sahip olabilmek gibi özellikleri çok daha yüksek performansla karşılamasının yanında, sahip olduğu farklı ve yaratıcı özelliklerle de rakiplerinden ayrılıyor.

Etkileyici Pırlanta Tasarımı
ASUS RT-N56U, her bir gözeneğinde pırlanta ihtişamını taşıyor. Parlak piano siyahı kaplaması ufak prizma şeklindeki kabartmalarıyla tıpkı adı gibi pırlanta izlenimi yaratıyor. Oldukça ince olan RT-N56U, ASUS`un son dönemlerde çıkardığı tasarımıyla ürünlerin birçoğunda yer alan BluTuner isimli ışıklandırma stili ile göz kamaştırıyor. Mavi LED ışık ethernet portlarındaki sinyal durumunu ve data alış verişini görmenizi sağlıyor.

Dual Band Desteği
ASUS RT-N56U`nun yenilikçi özelliklerinden biri de dual band desteği ile yüksek performans sunuyor. 802.11n standardına uyumlu cihazlarla 2.4Ghz ve 5 Ghz frekanslarında maksimum 300Mbps hızında ayrı ayrı veri transferi sağlayabilme özelliği ile internetin kullanıldığı mekanlarda bulunan diğer kablosuz multimedia ürünleriyle iletişimde bant genişliği bakımından önemli bir kazanç sağlıyor.

Gelişmiş Bileşenler
ASUS RT-N56U sahip olduğu gelişmiş donanım bileşenlerinden olan 5 adet iç anten sayesinde sinyal kalitesini ve seviyesini en iyi ve en uzak noktaya taşıyor. Bu antenler sayesinde Wireless N desteği sunarak en kör noktalara bile kablosuz sinyallerin ulaşmasını sağlıyor. Gigabit Ethernet ile fiber internetin keyfi yaşanırken 128MB DDR2 belleği ile de eş zamanlı olarak kullanıcıların beklemeden ve kilitlenmeden RT-N56U üzerinden bağlandıkları diğer cihaza komut verme trafiğini düzenlemeye yardımcı oluyor. Ayrıca oturum açabilen kullanıcı sayısı RT-N56U ile maksimum 300.000 kullanıcıya ulaşabiliyor.

Usb Desteğiyle Veri Yönetimi
ASUS RT-N56U’un üzerinde bulundurduğu 2 adet USB 2.0 girişi ile ürüne harici sabit disk, yazıcı, ve diğer usb aygıtlarla bağlantı kurabilme imkanı sağlıyor. Ayrıca ürün HTTP,FTP, SMB ve BT (BitTorrent) sunucularına doğrudan bağlanabiliyor ve bilgisayara gerek kalmadan download yapabiliyor. ASUS RT-N56U`nun her uygulama protokolü için bant genişliği yönetimi sayesinde de ev ya da işyerinizdeki internet bağlantısının ne kadarını sörf, FTP, mail ya da oyun için ayrılabileceğini belirlemenizi sağlayan gelişmiş kullanıcı arabirimi de bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT