Bilime İlk Adım

Tarihler: 10 Kasım 2008 Pazartesi ~ 14 Kasım 2008 Cuma

Firma: Toyiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2008 ~ Kas 14, 2008
BİLİME İLK ADIM
Çocuğunuzun yeni bilgiler edinmesini mi istiyorsunuz? Gökyüzünü ya da cisimleri incelemesini, araştırma yapmasını yani hem eğlenmesini hem de öğrenmesini... O zaman bu oyuncaklar tam size göre. Teleskoptan dürbüne, çok fonksiyonlu mikroskoptan merceğe kadar birçok bilim ürünü, “hep ucuz en ucuz” sloganı ile Toyiki’lerde çocuklarla buluşuyor.
İşte Toyiki’nin “Bilim Seti Ürünleri”
Optik Mercek: Tek göz ve çift göz dürbün, cisimleri 2X ve 4X büyüklüğünde göstermeye yarayan büyüteç, ayna ve yön bulmayı sağlayan pusuladan oluşan Optik Mercek çocukların gözdelerinden. Bir Optik Mercek setinde daha ne olabilirki. Tüm bu ürünlerin birarada olduğu Optik Mercek seti sadece 3,90 YTL ile Toyiki mağazalarında.
Üç Açılı Dürbün: Eski dürbünleri sandıklara kaldıracak, netlik ayarı yapılabilen ve 3X büyütme özelliğine sahip Üç Açılı Dürbün, ileri-sağ-sol olmak üzere 3 açılı görüntü sağlayarak görülmesi zor objeleri bile yakına getiriyor. Dağları, tepeleri ve olabildiğince açık denizleri en ince ayrıntısına kadar gösteren, çocukların kullanmaktan bir an olsun sıkılmayacağı üç açılı dürbün, boyun askısı ile birlikte çocuklar için Türkiye’nin tek çocuk süpermarketi Toyiki’de sadece 14,50 YTL.
Mikroskop ve Teleskop Seti: Pembe rengi ile bilime meraklı kız çocuklarının dikkatini çeken Mikroskop ve Teleskop Seti; 1 adet 3X büyüteç, 1 adet hazır örnek, 12 adet plastik kare lamel, 12 adet plastik yuvarlak lamel, 5 adet plastik lam, 2 adet saklama tüpü, 12 adet boş örnek kâğıdı ve 1 plastik pipetten oluşuyor. 18 cm uzunluğunda 100X, 200X, 300X büyütme özelliğine sahip pembe renkte Optik Işıklı Mikroskop ile göklerdeki yıldızları penceremize getiren 20X, 30X. 40X yakınlaştırma fonksiyonuna sahip 30 cm tripod ayaklı ve plastik gövdeli Teleskop Seti, 32,50 YTL ile Toyiki’lerde.
60 mm Astronomik Yer Teleskopu: Alüminyum gövdeli, 100 cm trippod ayak üzerine montajı yapılarak kullanılabilen 60 mm Astronomik Yer Teleskopu, 16.6 mm ve 8.3 mm değişilebilir merceğin yanı sıra 21X el mikroskobu ile Toyiki mağazalarında. Ürün fiyatı Toyiki’lerde 45.00 YTL.
57 Parça Deluks Mikroskop Seti: Optik ışıklı olması sayesinde aydınlık olmayan ortamlarda bile incelenen cisimleri en ince ayrıntısına kadar gösteren 25 cm boyutundaki 57 Parça Deluks Mikroskop Seti, 2 adet AA pil ile çalışıyor. Set; plastik maşa, 3X-7X büyüteç, karıştırma çubuğu, plastik neşter, plastik spatula, yıldız tornavida,12 plastik kare lamel, 12 plastik yuvarlak lamel, 10 plastik lam, 2 adet saklama tüpünden oluşuyor. Ayırca çocukların yapacakları deneylerde onlara yol göstermesi amacıyla, 2 adet hazır örnek çalışma da geleceğin bilimaamlarına yol göstermek üzere bu sette yer alıyor. 57 Parça Deluks Mikroskop Seti’nin fiyatı ise Toyiki’lerde 39.00 YTL.
82 Parça Deluks Mikroskop Seti: Objeleri 100X, 300X, 600X büyütme özelliğine sahip optik metal ışıklı 82 Parça Deluks Mikroskop Seti, 1adet 3X büyüteçli saklama kabı,1 adet 4 gözlu saklama kabı, 2 adet hazır örnek, 18 adet plastik kare lamel,18 adet plastik yuvarlak lamel, 10 adet plastik lam, 2 adet saklama tüpü, 1 adet karıştırma çubuğu, 1 adet plastik maşa, 12 adet boş örnek kağıdı, 1 plastik neşter,1 yıldız tornavida, 1adet kamera sabitleme aparatı, 1 adet tepegöz, 1 adet örnek kesme aparatı ve 1 adet yedek ampul’den oluşuyor. Çıplak göz ile görülemeyecek kadar küçük mikro organizmaların görülmesine ve çocukların üzerlerinde rahatça çalışabilmesine olanak sağlayan bu eşsiz set, Toyiki’lerde sadece 49.00 YTL.
4’ü Birarada Dijital Profesyonel Teleskop: Elektronik ve manuel odaklama mekanizması ile en hızlı ve doğru şekilde yerdeki ve gökteki cisimlere odaklanan 4’ü Birarada Dijital Profesyonel Teleskop, bilgisayar uygulama yazılımı sayesinde usb destekli olarak bilgisayarlarada bağlanabiliyor. İnce oküler odak ayarı, ayarlanabilir pusula, lokasyon bilgisi için azimut ve yükseklik ölçeği sağa, sola ve ortaya kolay ayarlanabilir alan bulucu, geleneksel ve dijital bakma seçenekleri gibi birçok özelliğe sahip profesyonel teleskop, Toyiki reyonlarında geleceğin büyüklerini bekliyor. 4’ü Birarada Dijital Profesyonel Teleskop’un fiyatı 249.00 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT