Bioblas ile Canlı ve Sağlıklı Saçlara Kavuşun

Alışveriş Alışveriş Bioblas ile Canlı ve Sağlıklı Saçlara Kavuşun

Tarihler: 09 Şubat 2010 Salı ~ 09 Mart 2010 Salı

Firma: Bioblas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2010 ~ Mar 9, 2010
Canlı ve güzel görünen saçların formülü sağlıklı saçlardır. Her zaman bakımlı ve güzel görünmek için saçlarınızın sağlığına önem vermelisiniz!

Bioblas kullanın, vakit kazanın…
Kadınlar her zaman bakımlı ve güzel görünebilmek için saçlarına özel bakım yöntemleri uyguluyorlar. Bakım kürleri uygulamak, saç maskelerini hazırlamak ve sonra dakikalarca bekleyip tekrar yıkamak, kurutmak ve şekil vermek bir hayli uğraştırıcı uygulamalar.

Saçlarınız ne kadar sağlıklı olursa, o kadar güzel görünecek ve kolayca şekil alacaktır. Her gün saçlarınızı zayıflatan, cansızlaştıran ve dökülmesine neden olan etkenlerle karşı karşıya kalır ve saçlarınızı yeniden güçlendirecek ürünleri ihtiyaç duyarsınız.

B’IOTA Laboratuvarları’nın ürettiği Bioblas Saç Bakım Serisi’nde yer alan günlük kullanıma uygun ve saç dökülmesine karşı etkili “Bioblas Şampuan”, "Bioblas Balsam", " Bioblas Şekillendirici ve Koruyucu Krem" ve "Bioblas Serum" saçlarınızı en kısa zamanda sağlığına kavuşturacaktır. Serinin içerisinde bulunan %100 bitkisel etken maddeler içeren yenileyici bioformül Complex C26’da bulunan vitamin ve mineraller saçınızın ihtiyacı olan doğal bakımı sağlar. Vitaminler, saç tellerinizi güçlendirerek canlılık ve parlaklık kazandırırken mineraller saç köklerini besleyerek saç tellerini kalınlaştırır. Böylelikle, kalınlaşan ve gürleşen saçlarınız güzel ve bakımlı görünecek, çok daha kolay şekil alacak ve size vakit kazandıracaktır.

İlk ay sonunda, kullanıcıların %70’inde saç dökülmesini önlediği kanıtlanan Bioblas ürünlerinin, etkinliği ve güvenirliliği İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Tıp Fakültesi ile dünyanın sayılı laboratuvarlarından Almanya Dermatest Araştırma Kliniği’nde yapılan testlerle onaylanmıştır. Konuyla ilgili olarak yapılan tüketici araştırmalarında ise %99’a varan tüketici memnuniyeti belirlenmiştir.

Günlük kullanıma uygun ve %100 bitkisel içeriğiyle market ve parfümerilerde satışa sunulan BIOBLAS’ın genel satış fiyatları: Şampuan 12.50TL, Balsam 12.50TL, Şekillendirici ve Koruyucu Krem 10.15, 12’lik serum 39.95TL’dır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT