BNG`den Sezonun Son İndirimi

Alışveriş Alışveriş BNG`den Sezonun Son İndirimi

Tarihler: 16 Mart 2009 Pazartesi ~ 18 Mart 2009 Çarşamba

Firma: BNG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2009 ~ Mar 18, 2009
BNG’DEN SEZONUN SON İNDİRİMİ
Stil sahibi kadınların vazgeçilmez markası BNG, Black Label Koleksiyonu’nda % 25, DM Depot, Esteban ve Trippen markalarında % 50 indirime girdi.
Deri ve tül detaylarının ağırlıkta olduğu Black Label koleksiyonunda % 25 indirime giren BNG’ye şimdi daha avantajlı fiyatlar ile ulaşabileceksiniz.
Türkiye’de sadece BNG mağazalarında satışa sunulan, dünya çapında 450 mağazası olan, özel siparişle üretilen ayakkabı markası Trippen, % 50 indirime girdi. Almanya’da tamamen el işçiliği ile üretilen, avant guard duruşlu Trippen, farklılık arayanlara özel çevre dostu ayakkabılardır.

Eve yönelik dekoratif objeler tasarlayan Belçikalı DM Depot; tabaklar, tepsiler, tek bir çiçeğin güzelliğini haşmetiyle yansıtacak büyük vazolar ve mumluklar üretiyor. Özel renkleri, farklı bitirme ve pişirme teknikleri ile evinize farklılık getirecek DM Depot ürünleri % 50 indirimde.

Yine sadece Türkiye’de BNG mağazalarında satışa sunulan ünlü Fransız markası Esteban % 50 indirime girdi. Özel ev parfümleri, tütsüleri, yağları, dolap içi kokuları ve farklı birçok ürünüyle kendinize yaşattığınız BNG ayrıcalığını, evinize de yaşatabilirsiniz.

Dünyanın önde gelen tasarım markalarını uygun fiyatları ile BNG mağazalarında bulabilirsiniz.
www.bng-design.com



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT