BNG Galeyan’a Geldi

Alışveriş Alışveriş BNG Galeyan’a Geldi

Tarihler: 14 Eylül 2009 Pazartesi ~ 14 Ekim 2009 Çarşamba

Firma: BNG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2009 ~ Eki 14, 2009
BNG Galeyan’a Geldi

Doğal renkler ve çok özel kumaşlarla hazırlanmış BNG 09-10 Kış Koleksiyonu “GALEYAN”, modern hayatın hızına ayak uydurmaya çalışan kadına gün boyu rahatlık ve şıklığı bir arada sunarak, kendisini özel hissetmesini sağlıyor.

Dünya hızla dönüyor, yaşam hızla geçiyor. Bu hızlılık insanlara da yansıyor, herkes her yere koşuyor, zamanı yakalamaya, yaşamı tutmaya çalışıyor. Bu tempo, herkesi “GALEYAN”’a getiriyor ve hayatı daha hızlı yaşamaya davet ediyor.

BNG tasarımcısı, bu “GALEYAN”’da ve zamansızlıkta kadınların kolay giyinir ama şık, güçlü, kendinden emin ve farklı duruş aradıklarını düşünüyor. BNG 09-10 Kış Koleksiyonu “GALEYAN”, farklı ve fonksiyonel tasarımları ile kadınların bu isteklerine cevap veriyor ve etkisi altına alarak kadını kışkırtıyor.

En az iki farklı şekilde giyilen fonksiyonel ürünler, 16 farklı materyal, akışkan ve yaratıcı dokunuşlar yeni sezon koleksiyonunda da yer alarak BNG stilinin farkını ortaya çıkarıyor. Koleksiyondaki asimetrik kesimler, deri-triko-kumaş birlikteliği, volümlü tasarımlar, avant-guard duruşu vurguluyor.

Tasarımlarında özel iplikleri ve doğal kumaşları kullanmaya önem veren BNG, bu koleksiyonda birbirinden özel iplikler, kumaşlar ve malzemeler kullandı. Doğanın ve teknolojinin dansından doğan ipek kumaşın kayganlığı ve zarafeti, yünün yumuşaklığı ile sıcaklığı, derinin çekiciliği ve havayla tenin temasını sağlayan teknolojik Jersey ilk göze çarpanlardan. Soğuk kış günlerinde sıcaklığı teninizde ağırlık olarak değil hafiflik olarak hissettiren bu kumaşlar, yaşanan “GALEYAN” içinde kadınlara kolaylık sağlıyor.

BNG’den yeni bir seri: Hafta Sonu Şıklığı İçin “Weekend “
İlk defa bu sezonda rahat kesimler ve kumaşlarla çalışılan “Weekend” grubu ile BNG kadınına artık hafta sonları da kendi tarzından ödün vermeden, hafta sonu tatilinin keyfini ve şıklığını beraberinde yaşatıyor.

BNG stilinin taşıyıcı gücü olan siyah, bu koleksiyonda da her zamanki önemli yerini almış. Siyaha, cloudy (bulutlu), ash (kül), pearl (inci), greige (gri-bej), maron (kızıl kahve), shale (tortu), charcoal (kömür) renkleri eşlik ediyor. Siyahın lokomotifliğindeki bu renkler, BNG’nin karakterini şekillendiriyor, kadınları kışkırtarak yaşamın coşkulu temposuna davet ediyor.

“Karanlık” sembolü siyahın sert duruşu karşısında “saflık” sembolü beyaz, “güç”lü deri ve “Japon ateşinin” keskin kesimleri, “akışkan” ve “gerçek” detaylar, “mücevher” gibi konumlandırılan aksesuarların kışkırtıcı stili bu sezonda da hayranlık uyandırmaya devam ederek “GALEYAN”’ı bize özetliyor.
“GALEYAN”’ın içine dahil olmazsanız yok olursunuz!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT