Bu Bahar Evler Doğtaş Natura Still Serisiyle Yenileniyor

Alışveriş Alışveriş Bu Bahar Evler Doğtaş Natura Still Serisiyle Yenileniyor

Tarihler: 05 Mart 2012 Pazartesi ~ 05 Nisan 2012 Perşembe

Firma: Doğtaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2012 ~ Nis 5, 2012

Doğtaş Natura Still, ahşabın sıcaklığını sade bir formla birleştiriyor

Türk mobilya sektörünün en beğenilen markası Doğtaş, yatak odasından oturma grubuna kadar evlere bütünlük getirecek, özel tasarım serisi Natura Still ile evleri baştan aşağı yeniliyor.

Evleri akıcı çizgileri, göz alıcı ayrıntıları ile başka bir görünüme kavuşturan Natura Still, konforlu ve şık görünümüyle de evlerin gözdesi oluyor. Natura Still; yatak odası, yemek odası, oturma grubu ve TV ünitesinden oluşuyor.

Natura Still yatak odası takımı; doğal ahşap kaplamayla gelen sıcak görünüm, alüminyum çekmeceli dolapla artan işlevsellik, dolap içi özel tasarlanmış elbise asansörü, beyaz renkli kapitoneli özel deri başlığın yarattığı zarif kontrast duygusu ve kullanıcı dostu fotoselli askılıkları ile adından söz ettiriyor.

Natura Still yemek odası; minimalist tarzda, oval hatların ağırlıkta olduğu bir görünüm, kulpsuz ve doğal görünümlü çekmeceler, uzun ömürlü yavaşlatıcı menteşe, fotoselli aydınlatmayla gelen kullanım kolaylığı, bir TV ünitesinden çok daha fazlasını yaşatan TV Ünitesi, birbirini zarafetle tamamlayan modüllerden oluşan şıklıkla işlevselliği buluşturan takım olarak öne çıkıyor.

Oturma grubu ise; üçlü, ikili, tekli koltuktan oluşan konforlu ve göz okşayan bir takım olarak, modern görünümlü ahşap ayaklarla yakalanan kontrast ve yumuşak dokulu kumaş kullanımı ile salonları güzelleştiriyor.

Natura Still serisi, tüm Doğtaş özel seri ürünleri gibi sektörde ilk kez olmak üzere 7 yıl garantili olması ile de tercih sebebi oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT