Bu Fırsatlarla Ipod Touch Kaçırılmaz

Alışveriş Alışveriş Bu Fırsatlarla Ipod Touch Kaçırılmaz

Tarihler: 07 Ekim 2010 Perşembe ~ 31 Ekim 2010 Pazar

Firma: Media Markt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 7, 2010 ~ Eki 31, 2010

Bu Fırsatlarla Ipod Touch Kaçırılmaz

Türkiye`deki 15 mağazası ile dünya markalarını en iyi hizmet kalitesi ve en düşük fiyatlarla müşterilerine sunan elektronik ürün mağazalar zinciri Media Markt, Ipod Touch 8GB’yi 1 Ekim - 31 Ekim 2010 tarihleri arasında çok özel fiyatıyla müşterilerine sunuyor.

Dünya üzerindeki en popüler taşınabilir müzik çalma cihazı olan Ipod Touch, 8 GB hafızası, 3,5” dokunmatik renkli ekran ve Wi-Fi özelliği ile kullanıcılarına her an her yerde diledikleri müziği dinleme imkanı sunuyor. Üstelik bu son teknoloji Ipod Touch’a çok özel ödeme koşulları ile sadece 399 TL’den sahip olabileceksiniz.

Çok özel fiyatı ile satışta olacak Ipod Touch, binlerce uygulama ve oyun, harita, hisse senedi, hava durumu, 30 saate kadar ses, 6 saate kadar video pil ömrü, 1750 şarkıya kadar ve 10 saate kadar video kapasitesi özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Türkiye’deki 15 Media Markt’ın tamamında geçerli olacak 1 ay sürecek kampanya kapsamında, 8 GB kapasiteli Ipod Touch’a, World Card ile peşin fiyatına 6 taksit ile sahip olma fırsatına erişebileceksiniz!

15 mağazada dünya markası 50.000 ürün Türkiye genelindeki 15 mağazasında, dünya markası ortalama 50.000 ürünü, en kaliteli hizmet, en bol ürün seçeneği ve en düşük fiyatlar ile müşterilerine sunan Media Markt, sıra dışı fiyatlarına bir yenisini daha ekleyerek müşterilerini şaşırtmaya devam ediyor.

Media Markt mağazalarında, televizyon ve görüntü sistemlerinden Hi-Fi ses sistemlerine, fotoğraf makineleri ve kameralardan film DVD, müzik CD, bilgisayar oyunları ve konsollara, bilgisayar ve cep telefonlarından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar on binlerce ürün çeşidine en bol seçenek, en kaliteli hizmet ve en düşük fiyatlarla ulaşmak mümkün.

Türkiye’deki 15 mağazası ile, dünya markalarını en bol ürün seçeneği, en iyi hizmet kalitesi ve en düşük fiyatlarla müşterilerine sunan Media Markt mağazalarının adreslerine www.mediamarkt.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT