Bu sezon da trençkotlarla içinizi ısıtın

Alışveriş Alışveriş Bu sezon da trençkotlarla içinizi ısıtın

Tarihler: 24 Kasım 2008 Pazartesi ~ 30 Kasım 2008 Pazar

Firma: Sarar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2008 ~ Kas 30, 2008
Sonbaharda şıklığından ödün vermeyenler için en trendy trençkotlar SARAR Kadın’da!
Bu sezon da trençkotlarla içinizi ısıtın…

Sonbahar- Kış koleksiyonu ile yine tüm kadınların dikkatini çeken “Sarar Kadın” mağazalarında gardıroplarımızın vazgeçilmez klasiği olan trençkotlar Sarar dostlarını bekliyor. Sonbaharın tüm serinliği gelirken, kadınların içini ısıtacak birbirinden farklı renkte ve modelde tasarlanan trençkotlar, Sarar Kadın Sonbahar – Kış koleksiyonundaki yerini aldı.

Serin sonbahar günlerinin vazgeçilmezlerinden olan ve günlük koşuşturma içindeki kent insanının hayatına renk katan trençkotlar şıklığınıza şıklık katıyor… Her ortama uyum sağlayan basit bir kombinasyon ile de görünüşünüze farklı bir hava katan trençkotlar, bu yıl da Sarar Kadın mağazalarında trendi yakalamanızı sağlıyor.
Yılın modasına uygun olarak kısa ve uzun boylarda aynı zamanda klasik ve fashion tarzda her yaş grubuna ve beğenisine hitap eden trençkotlar, koton ağırlıklı ve su itici özelliğe sahip…
Sonbaharını renklendirmek isteyen Sarar dostları; siyah, bej ve kırmızı renklerin hâkim olduğu trençkotlarla Sarar Kadın mağazalarında buluşarak, birçok renk ve çeşit arasından dilediklerini seçebilirler...

SARAR
Türkiye’nin en önemli ve önde gelen hazır giyim markalarından biri olan SARAR Giyim, uluslararası marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. SARAR, kusursuz stili, daimi estetik görünümü, yaşama getirdiği dinamik yorumu, sosyal ve kültürel alanlardaki girişim ve destekleri ile karekterize edilebilir bir markadır. SARAR Giyim, Yönetim Kurulu ve tüm personelin özverili çalışmalarıyla, Türkiye’de 5 büyük üretim fabrikası, yaklaşık 5.000 çalışanı, yurt genelinde SARAR, SARAR KADIN, INTERVIEW, SARTORIA ve CCS olarak 116 adet perakende mağazası, 600’ün üzerinde satış noktası ve yurt dışında da; 16’sı Avrupa’da, 28’i Rusya’da, 7’si ABD’de ve 30’u diğer ülkelerde olmak üzere toplam 81 concept mağazası, yıllık 200 milyon $ cirosu ile lider konumdadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT