Bu Tesisler Tatili Aratmıyor

Alışveriş Alışveriş Bu Tesisler Tatili Aratmıyor

Tarihler: 18 Ağustos 2009 Salı ~ 18 Eylül 2009 Cuma

Firma: AlizePark Evleri

Telefon: 0216 683 93 93

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 18, 2009 ~ Eyl 18, 2009
Bu Tesisler Tatili Aratmıyor
İstanbul’un en düzenli gelişen Kurtköy-Yenişehir Bölgesi’nde yapımına devam edilen AlizePark Evleri, sunduğu sosyal tesis imkanları ile sakinlerine tatili aratmazken, renkli bir yaşamın da kapılarını aralıyor.

AlizePark Evleri, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanı ile huzurlu ve eğlenceli bir dünyanın kapısını aralıyor. 300 m²’lik kapalı alana sahip AlizePark Club’te ise fitness salonu, sauna, şok duşu, kafeterya, bilardo, masa tenisi, çeşitli masa oyunları, site toplantıları ve özel günler için kullanıma uygun toplantı salonu imkanı da bulunuyor.
AlizePark Evleri ayrıca, 24 saat kameralı güvenlik sistemi, çocuk havuzu ve açık-kapalı çocuk oyun alanı ile ebeveynlerin huzur içinde olmasını sağlıyor. AlizePark Evleri’nde bulunan açık-kapalı oyun alanları ile çocuklar güven içerisinde eğleniyor.

Fonksiyonelliğin ön planda tutulduğu, yalın ve sade mimarisiyle dikkat çeken, 195 m², 170 m², 140 m² ve 120 m²’lik daire seçenekleri bulunan AlizePark Evleri’nde, daire fiyatları büyüklüklerine göre 195.000 TL ile 335.000 TL arasında değişiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT