Buldumbuldum.com Tam Annenize Göre

Alışveriş Alışveriş Buldumbuldum.com Tam Annenize Göre

Tarihler: 09 Mayıs 2012 Çarşamba ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Buldumbuldum.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Hayatımızın en kıymetli kadını annemize özel hediye almak bir keyiftir. Ama siz de yıllardır parfüm, elbise, mutfak eşyası almaktan bıkanlardan ve ‘Tam anneme göre hediye almak istiyorum.’ diyenlerdenseniz doğru adres BuldumBuldum.com... Ama ben hala bir şey alamadım hatta daha sipariş de vermedim ve geç kaldım diye korkanlara BuldumBuldum.com’dan çok özel bir çözüm var. Cumartesi, Pazar günü bile sipariş verseniz kurye istediğiniz hediyeyi size hemen ulaştırabiliyor.

İşte derdinize derman olacak alternatifler;

365 gün boyunca sevginizi anlatmak için Sevgi Dolu Kavanoz’u, mutfağından keyif alsın derseniz Çatal Kaşık Saat’ i, bulaşık yıkarken bile artist gibi demek için Diva Bulaşık Süngeri’ni, o falsız yapamaz derseniz Falcı Kahve Fincanı’nı, ‘Yumurta için zaman tutmakla uğraşmasın kıyamam ben’ derseniz Dublör Yumurta’yı ona hediye edebilirsiniz. Ayrıca http://www.buldumbuldum.com/hediyesi/anneler_gunu/ ‘den tüm özel hediye önerileri inceleyebilirsiniz. Karar veremedim başka neler var diyorsanız, 2000’den fazla eğlenceli üründen birini seçmek için BuldumBuldum.com internet adresini ziyaret edebilir, görmeden almam derseniz de İstanbul’da City’s, Cevahir, Capitol, Capacity, Astoria ve Torium Alışveriş Merkezleri’ndeki şubelerine uğrayabilirsiniz...

Özel günlerde hediye almak her zaman zordur. Ama ‘Anneler Günü’ canımız kadar sevdiğimzi annemizi mutlu etmek için keyifli bir fırsattır. Onu düşünüp, seveceği bir hediye alıp, yanağına da bir öpücük kondurdunuz mu sizden mutlusu olmaz… İşte anneniz için seçtiğimiz bazı ürünler,

Sevgi Dolu Kavanoz
365 günlük sevginizi anlatmak için…

Artık ona sevgimi nasıl anlatacağımı bilemiyorum, her gün her gün de yeni bir sevgi sözü bulamıyorum diye üzülmeyin. Biz sizin adınıza 365 günlük sevgi mesajını hazırladık ve onları şık bir cam kavanoza koyduk. “Dünyanın En Hamaratı Benim Annem” “Sen Evimizin Kraliçesisin, Başımızın Tacısın”, “Annem Olman Dünyadaki En Büyük Şansım“ Gibi sevgi mesajları ile onu her gün mutlu etmek için BuldumBuldum.com’dan Sevgi Dolu Kavanoz’u 49,90 TL’ye alabilirsiniz.

Çatal Kaşık Saat
Çatal kaşık saatte bile vazgeçilmez…

Mutfakta vakit geçirmek çoğu kadın için bir terapidir. Ama o bir anne ise bu aynı zamanda bir zorunluluktur. Keyif aldığı bir mutfakta yemek yapan bir annenin lezzetli yemeklerini dünyanın en iyi aşçısı yapamaz… Cutlery Wall Clock’un çatal ve kaşıkları bir araya getirerek tasarladığı özel saat hem her mutfağa yakışacak hem de annenizin kalbinde özel bir yere sahip olacak. 72,90 TL’den satılan bu saat ile annenizin mutfağına hoş bir dokunuş yapabilirsiniz.

Diva Bulaşık Fırçası
Benim annem bulaşık yıkarken bir DİVA…

Kim demiş bulaşık yıkamak kötü ve pis bir angarya diye! Bulaşık yıkarken bile bir diva asaletindeki annenize bu şık fırçayı hediye ederek kendisini daha da artist hissettirebilirsiniz. Böylece her tabak ve kaseyi temizledikten sonra flashlar patlayıp paparazziler fotoğrafınızı çekmek istiyor zannedip keyifle bulaşıklarını yıkayabilir. Hayatı boyunca saçını sizin için süpürge eden anneniz BuldumBuldum.com’dan 24,90 TL’ye satılan ‘Diva Bulaşık Fırçası’ ile mutfakta daha da mutlu olacak…

Falcı Kahve Fincanı
Annem faldan vazgeçemez diyenlere…

Fala inanmayan ama falsız da yapamayan bir anneniz varsa ona en güzel hediye Falcı Kahve Fincanı olacak… Gizemli falcı kahve fincanının içinde özel tasarımlı ve çoklu yönü olan özel piramit üzerinde iki düzine civarında tekrarı düşük cevaplar ile sorulan sorulara yanıt verir. Fala baktırmak için yapması gereken şey sadece dileğini veya sorusunu içinden geçirip tabağı çevirmek… Niyet edip sorusunu soran herkesi yanıtlayan bu fincanın verdiği doğru yanıtlara siz bile şaşıracaksınız. Geleceği bilen bu fincan ile anneniz hem tek başına hem de arkadaşları ile bir araya gelip çok eğlenceli saatler de geçirebilir. 19,90 TL’den satılan bu eğlenceli ürünü annenize hediye edip onu falcı arayışından kurtararak mutlu edebilirsiniz.

Dublör Yumurta Zamanlayıcı
Annesine kıyamayanlara…

Annesinin işini azaltmak veya kolaylaştırmak için bir çözüm de Dublör Yumurta Zamanlayıcı… Bu harika dublör ile artık anneleriniz rafadan yumurta yapmak için gözü saatte beklemek zorunda değil. Diğer yumurtalarla aynı kaba giren ve ısıya göre renk değiştirip size doğru zamanı söyleyen Dublör Yumurta ile kahvaltılar daha lezzetli olacak. 8,90 TL’ye satılan ve annelerin lezzetine lezzet katacak bu dublör BuldumBuldum.com’da sizi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT