Camper Kutusundan Bu Sefer de % 50 İndirim Çıktı

Alışveriş Alışveriş Camper Kutusundan Bu Sefer de % 50 İndirim Çıktı

Tarihler: 02 Şubat 2009 Pazartesi ~ 09 Şubat 2009 Pazartesi

Firma: Camper

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2009 ~ Şub 9, 2009
CAMPER KUTUSUNDAN BU SEFER DE %50 İNDİRİM ÇIKTI!
BUGÜN BİR CAMPER MAĞAZASINA GİT, BİR ÇİFT CAMPER AL, SEN DE KENDİ HİKAYENİ YAŞAMAYA BAŞLA...
Hayatın koşuşturmacası içinde her gün başkalarından farklı görünmenizi sağlayan Camper ve Camper for Kids % 50 indirim oranıyla ayakkabı, bot ve çizme modellerini avantajlı fiyatlar ile Camper tutkunlarına sunuyor. Camper, indirimli fiyatları ile gardırobunuzun vazgeçilmezi olmaya yine devam ediyor.
Yüksek Topuklar... Rahat Adımlar... Çünkü Camper!
Camper, en çok satan modelleri arasında olan Casi-Casi’lerden bu sezon Mary Jane ile farkını ortaya koyuyor. Helena serisi, bu sezon bilekte biten konçlu ve konçsuz botlarıyla ayakları rahat ve sıcak tutuyor. Camper’ın yüksek topuklu modelleriyle günün her saati acı hissetmeden şık olabilirsiniz, 8 cm yükseklikteki Bianca’yla bile…
Aktif ve Rahat Yaşamak İsteyenlere
Camper’ın ikonik modeli yeni nesil Pelotas, mat ve parlak renkteki şeritleriyle bu sezon da spor giyim tarzının vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Asia, metalik renkte derisi, süet geçişleriyle sofistike bir görünüm sağlıyor.
Şehrin Hareketli Yaşamını Sevenlerin Vazgeçilmezleri
Camper koleksiyonunda yeni “tasarımlar” sezonda yerlerini alıyor; Winston çizmelerle, sade ve parlak İtalyan loafer’ı Mauro erkeklere İngiliz asaletini sunuyor. Eskitilmiş kahverengi deriden üretilen yuvarlak burunlu Henry de maskulen şıklığa yeni bir hava getiriyor. İşlenmemiş deri görünümüyle, zamansız tasarımıyla 1911 botları sınırlarda dolaşmayı seven kadın ve erkeklere soğuk kış günleri için birebir.
Genç Ruhlara Renkli ve Şık Alternatifler
Moda dünyasının neşeli ikizleri Twins bu sene 20. yaşını kutlarken, hayatı tiye alan baskılarla süslenmiş modellerine yepyeni modeller ekliyor. Lastik bağcıkları ile kolayca giyilip çıkarılabilen Peu bilekte biten ve farklı renk kombinasyonlarıyla bezenmiş bot alternatifleriyle pratik ve sıra dışı olmayı sevenlere hitap ediyor.
Camper for Kids
Küçük kurtlar okula giderken sarı bağcıklı veya cırt cırtlı siyah Locus giyiyor ve Küçük Kırmızı Başlıklı Kızlar koyu kırmızı elastik bantlı çok esnek bir balerin ayakkabısı olan Senda giyiyor. Okulda teneffüslerde Twins’i görüyoruz. Küçük Cinderella’lar adı yedi dilde Bou olan, kanatlı tabanlı, çift sağlamlaştırılmış dikişli kahverengi süet ayakkabıdan vazgeçmiyor.
Camper kutularından çıkan avantajları kaçırmayın…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT