Carte d`Or ile Tadına Varılacak Duygular

Alışveriş Alışveriş Carte d`Or ile Tadına Varılacak Duygular

Tarihler: 23 Haziran 2008 Pazartesi ~ 26 Haziran 2008 Perşembe

Firma: Carte d`Or

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2008 ~ Haz 26, 2008
Carte d`Or ile Tadına Varılacak Duygular

Carte d’Or, sevenleri için yepyeni bir dünya yarattı!
tadinavarilacakduygular.com ile eşsiz Carte d’Or lezzetlerinden heyecan verici trend mekanlara, kıskandıracak ziyafet önerilerinden ayın en popüler albümlerine, birbirinden renkli alışveriş önerilerinden, farklı hobilere dek uzanan gerçek bir yolculuğa hazır mısınız? Yalnızca dondurma tukusunun değil, keyfin de adresi haline dönüşen Carte d’Or, tadinavarilacakduygular.com ile tutkulu yanlarınızı, huzurun keyfini, heyecanlara veda etmeyişinizi, sevginin kaynağına olan yolculuğunuzu özetliyor, Carte d’Or; eşsiz lezzetleriyle damak tatlarını cevaplayışındaki başarısını, yaşayan ve interaktif bir site ile renklendiriyor.

Moodmetre
Takip etmekten kendinizi alamayacağınız güncel bir içerik sitesi olarak yayına başlayan tadinavarilacakduygular.com’ da en dikkat çeken unsurlardan birisi de Moodmetre! Kullanıcılara, günü ve ilgi alanları ile ilgili seçenekler sunarak, yaptıkları seçimlere göre modlarına uygun keyif önerilerini paylaşan moodmetre, ziyaretçilrinde şimdiden bağımlılık yarattı bile!

3 arkadaşını siteye davet eden DVD kazanıyor
Yorum alanları ve DVD kazandıran ‘3 Arkadaşını Davet Et’ üyelik kampanyasıyla her geçen gün yüzlerce kullanıcıya hediye dağıtan site, birbirinden farklı alışkanlıklara ve damak tatlarına sahip kullanıcıların birliktelik ve heyecanı paylaşmalarını sağlıyor.
Durmayın, siz de Tadına Varılacak Duygular’ı keşfedin!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT