Casio'dan Dört Dörtlük Yılbaşı Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Casio'dan Dört Dörtlük Yılbaşı Kampanyası

Tarihler: 23 Aralık 2011 Cuma ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Casio

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2011 ~ Ara 31, 2011

Dijital fotoğraf makinesi pazarının dev ismi Casio, 2012 yılına iddialı başlıyor. Rakipsiz ürün gamı ile pazarda fark yaratan Casio, yeni yılın ilk saniyelerini ölümsüzleştirmek isteyen fotoğraf tutkunları için bol hediyeli bir yılbaşı kampanyası başlatıyor. Kampanya kapsamında Casio’nun 14 megapiksel çözünürlüğe sahip, 349 TL değerindeki fotoğraf avcısı Exilim Z27 fotoğraf makinesini alanlar deri kılıf, 4 GB’lık SanDisk SD kart ve Puma marka şık bir spor saate de sahip olacak.

Yıldız Bilişim Grubu şirketlerinden MersaSistem’in distribütörlüğünü yürüttüğü fotoğraf makinesi pazarının ödül avcısı Casio, 2012’ye girmeye sayılı günler kala, yeni yılda sevdiklerini iki kez sevindirmek isteyenler için bol hediyeli yılbaşı kampanyasını başlatıyor. Casio’nun yeni yıl kampanyasında KDV dahil 349 TL’lik Exilim serisinin fotoğraf avcısı Z27 dijital fotoğraf makinesini alanlar, deri kılıf, 4 GB’lık SanDisk SD kart ve Puma marka şık bir spor saate de sahip olacak.

ÇARPICI FOTOĞRAF ÇEKMENİZ İÇİN TASARLANDI

Casio’ya özgü teknolojilerle donatılan Exilim serisinin tek tuş fotoğraf avcısı Z27, küçük ve hafif yapısı, canlı renk seçenekleriyle geniş bir kitleye hitap ediyor. Akıllı otomatik netleme ve dinamik fotoğraf fonksiyonu ile ön plana çıkan makine, 14 megapiksel çözünürlüğünün yanısıra 23 adet farklı hazır çekim moduyla da kullanıcısına her zaman ve her ortamda kusursuz fotoğraf çekmesine olanak tanıyor. Yeni yılın ilk saniyelerini zor ışık koşullarında dahi mükemmel sonuçlarla ölümsüzleştirecek 26 mm objektifi üzerinde barındıran Z27, 5x optik, 4x dijital, 79.7x HD Zoom yapabiliyor.

EŞSİZ BİR HEDİYE

Casio’nun tasarım ödüllü Exilim serisinin en iddialı üyeleri arasında yerini alan Z27, kompakt ve zarif gövdesi içinde 14.1 megapiksel sensör barındırıyor. 4 farklı netleme teknolojisi ve 64-1600 ISO oranı ile ışığın yetersiz olduğu alanlarda da kaliteden ödün vermeyen ürünün, siyah, gümüş, turuncu ve pembe olmak üzere 4 renk seçeneği bulunuyor. Fotoğrafın yanısıra 848 x 480 piksel video çekimiyle de iddialı olan Z27, 6.9 cm TFT ekranıyla eşsiz bir görüntü sunuyor. Kullanıcıların çektikleri video ya da fotoğrafları televizyon, projeksiyon gibi cihazlara bağlayıp, tüm sevdikleriyle paylaşmalarına olanak tanıyan Casio EX-Z27, USB üzerinden de şarj edilebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT