Casio G-Shock Koleksiyonu İle Gücü Bileğinizde Hissedin

Alışveriş Alışveriş Casio G-Shock Koleksiyonu İle Gücü Bileğinizde Hissedin

Tarihler: 16 Nisan 2012 Pazartesi ~ 16 Haziran 2012 Cumartesi

Firma: Casio

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2012 ~ Haz 16, 2012

Özel ambalajında satışa sunulan bu modeller, modayı takip eden gençlerin ve rahat giyim tarzına sahip erkeklerin, aynı zamanda fonksiyonellikten vazgeçemeyenlerin seçimi olacak.

Mor, fuşya, fıstık yeşili, kırmızı, saks mavisi gibi oldukça iddialı renklerin kullanıldığı koleksiyonda, dikkat çekici zemin aydınlatma renkleri de kontrast tonlarda kullanılarak güzel ve farklı bir kombinasyon sağlanmış.

G-Shock konseptinin çıkış noktası olan darbelere dayanıklılık özelliğinin yanı sıra kronometre, alarm, tam otomatik takvim ve 200 Metre su geçirmezlik özellikleriyle de dikkati çekiyor.

Sportif yaşam ve giyim tarzını benimsemiş erkeklerin yanı sıra, ekstrem ve outdoor sporlar ile uğraşanların da tercihi olan G-Shock saatler, darbeye, dondurucu soğuk ve çok sıcak gibi ekstrem hava koşullarına, elektriğe, yüksek basınç ve titreşime dayanıklı olmak gibi özellikleri ile rakipsiz olmayı hak ediyor.

Şık, özgün ve dinamik bu modeller tüm seçkin Casio saat satış noktalarında meraklılarını bekliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT