Celal Birsen 2009 Koleksiyonu karşınız da..

Alışveriş Alışveriş Celal Birsen 2009 Koleksiyonu karşınız da..

Tarihler: 08 Haziran 2009 Pazartesi ~ 08 Temmuz 2009 Çarşamba

Firma: Celal Birsen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2009 ~ Tem 8, 2009
Celal Birsen 2009 Koleksiyonu karşınız da..
Celal Birsen indoor & outdoor living ile en güzel şemsiyeleri, tenteleri, minderleri, sandalyeleri, masaları, şezlongları, koltukları, oturma grupları her sezon olduğu gibi bu sezon da birbirinden şık ve kullanışlı tasarımları ile keyfimize keyif katmaya devam ediyor…
Günün en güzel saatlerini bahçenizde keyif yaparak geçirmeye ne dersiniz? Rahatınız konforunuz için her türlü inceliği düşünen CELAL BİRSEN indoor&outdoor living ile karşınızda… Koltuktan tenteye, şemsiyeden sandalyeye, şezlogtan masaya, zevke ve isteğe göre şemsiyelerinden, renkli minderlerine kadar dayanıklık, sağlıklı ve zevkli…
CELAL BİRSEN indoor&outdoor living’ de bahçenizi, havuz kenarınızı, plajları ve tüm dış mekanları rahatça dekore edebilmeniz için tüm detaylarıyla düşünülmüş.
Bu özelliklerin hepsini bir arada barındıran, Türkiye’ nin en iddialı markası CELAL BİRSEN güneş şemsiyeleri ve dış mekan mobilyaları yeni alternatifleri ile yaz mevsiminin vazgeçilmez aksesuarları olacak.
Evimizde, havuzumuzda, bahçemizde, plajda güneşten korunmak veya dekoratif amaçlı olarak istediğimiz boy, renk ve çeşitte CELAL BİRSEN güneş şemsiyeleri ve aksesuarları sizleri satış noktalarında bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT