Cellini Masaj Koltukları ile Yaşam Kalitenizi Arttırın

Alışveriş Alışveriş Cellini Masaj Koltukları ile Yaşam Kalitenizi Arttırın

Tarihler: 17 Aralık 2007 Pazartesi ~ 19 Aralık 2007 Çarşamba

Firma: Cellini

Adres: Bağdat Cad. No: 446/6 Suadiye/İstanbul Suadiye İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2007 ~ Ara 19, 2007
Uzakdoğu masajının keyfini “Cellini” ile yaşayın…
Cellini masaj koltukları her derde deva!

İnsanoğlu binlerce yıldır hastalıkları tedavi etmek için masaj ve dokunma yöntemlerini kullanıyor. Eski Çin, Hint ve Mısır kaynakları, masajın hastalıkları önlemede ve tedavi etmede kullanıldığını belirtiyor. Masajın, vücuttaki zararlı toksinlerin yok edilmesine katkıda bulunma, vücuttaki yağları eriterek şişmanlığı önleme ve zayıflatma etkisi bulunuyor.

“Cellini” selülitlerinize de iyi gelir
Uzmanlar, masajın ayrıca romatizma hastalıklarının tedavisinde faydalı olduğunu söylüyor. Masajın damar tıkanıklığını engelleyici, kan dolaşımını hızlandırıcı etkisi olduğu da biliniyor. Gün boyu oluşan yorgunluğu alır ve dinlendirir. Bağırsakların çalışmasını kolaylaştırır, boyundaki kireçlenmeyi önler, metabolizmayı güçlendirir, selüliti engeller ve stresi azaltır. Öte yandan, yapılan klinik araştırmalar, masajın zihinsel uyanıklığı arttırdığı ve matematiksel zekâyı keskinleştirdiği de gösteriyor.

Kısacası masaj her derde deva…
Psikolojik açıdan bakıldığında da masaj, vücudumuzun farkına varmamızı sağlar. Günlük hayatın baskılarından sonra mini bir tatil anlamına gelir adeta.
Cellini sevdiklerinize verdiğiniz değeri gösterebilmeniz için, onların rahatlayıp gevşemelerini, kendilerini tazelenmiş hissetmelerini sağlayacak sıra gelirse sizin de faydalanabileceğiniz lüks, klasik görünümlü, şık masaj koltuklarını kullanımınıza sunuyor.

Yaşam kalitenizi arttıracak bir tercih
Yaşam kalitenizi arttırmayı hedefleyen Cellini, modellerinde kullandığı yoğurma, vurma, baskı, senkronize vurma ve yoğurma, titreşim ve dünyaca bilinen ünlü Shiatsu masajı olmak üzere 6 farklı masaj, 5 kademeli hız ve yoğunluk ayarı, 3 kademeli omuz genişliği ile tüm üst vücudunuza canlı yapılan masajın keyfini sunuyor. Cellini masaj koltukları; 69 adet hava yastığı, 2 farklı sertlik opsiyonuyla özellikle alt vücutta mükemmel masaj sağlarken, ayaklarda bulunan ısıtma sistemiyle dokuların aktivitesini, metabolizmayı ve kan dolaşımını hızlandırarak yapılan masajın etkisini maksimuma çıkarıyor.
Gelin, yaşam kalitenizi arttıracak bir tercih yapın… Kendinize ve sevdiklerinize Cellini’nin en rahat, en şık koltuklarından birini hediye edin.
Cellini Masaj Koltukları
www.masajkoltugu.com
Bağdat Cad. No: 446/6 Suadiye/İstanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT