Cellini’den Anneler Günü’ne Özel %25 İndirim

Alışveriş Alışveriş Cellini’den Anneler Günü’ne Özel %25 İndirim

Tarihler: 28 Nisan 2011 Perşembe ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Cellini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2011 ~ May 8, 2011

Türkiye’nin masaj koltuğunda lider markası Cellini, mayıs ayında anneleri unutmadı! Anneler Günü’nde Uzakdoğu’nun masaj keyfini evinde yaşamak isteyenlere yönelik hazırlanan Cellini BR 8101 modelindeki % 25’lik indirim kampanyasını kaçırmayın! Şık tasarımı ve 5 farklı masaj tekniğiyle fark yaratan BR 8101, gün boyu yorulan annelerimizin rahatlamasını sağlayacak özelliklerde tasarlandı.

En değerli varlığınız olan annenizi Anneler Günü’nde; shiatsu, yoğurma, vurma, baskı ve senkronize vurma-yoğurma olmak üzere 5 farklı masaj tekniğini barındıran Cellini BR 8101 ile ödüllendirin.

Sırtındaki özel masaj minderi ile boyun ve omuz bölgesinde daha etkili masaj imkanı sağlayan ve tüm vücut için 3 farklı otomatik masaj programı olan BR 8101, manüel kullanımda vücudun istenilen bölgesine 3 farklı hızda 5 ayrı yöntemle masaj yapar. Omuz genişliğinin 3 kademeli olarak ayarlanabildiği koltukta masaj yapılmasını istediğiniz bölgeyi milimetrik olarak işaretleyebilirsiniz.

Alt vücut masajında 3 farklı sertlik seçeneği bulunan BR 8101, kalça bölgesinde 4, baldır bölgesinde 8 ve ayak bölgesinde 10 adet hava yastığı olmak üzere toplam 22 adet hava yastığı ile alt vücuda mükemmel masaj olanağı sağlar.

Ayak ve baldır kısımlarına yerleştirilmiş baskı toplarıyla basınç noktalarına dokunarak refleksoloji masajı yapan koltuk, sırt ve baldır kısımlarında istenilen seviyede 165 derece hareket edebiliyor.

BR 8101, masaj başladığında doğru masaj pozisyonunu belirlemek için otomatik olarak vücut taraması ve milimetrik boyun yükseklik ayarıyla eşsiz bir konfor sağlıyor.

Modern görünümü, ergonomik yapısı ve az yer kaplayan boyutları ile her evde yer edinebilecek şık bir masaj koltuğu olan BR 8101, Anneler Günü indirimiyle Cellini mağazalarında sizleri bekliyor.

Ürün Fiyatı: 1,950 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT