Çeyiz Listesi Masko’dan!

Alışveriş Alışveriş Çeyiz Listesi Masko’dan!

Tarihler: 08 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 08 Ağustos 2009 Cumartesi

Firma: Masko

Telefon: 444 1 675

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 8, 2009 ~ Ağu 8, 2009
Herkese ve her keseye uygun…
Çeyiz Listesi Masko’dan!

Evlilik hazırlığı yapanlar ya da evini yenilemek isteyenlere müjde! Çok cazip kampanya ve indirimler MASKO Mobilya Kenti’nde devam ediyor. Herkese ve her keseye uygun mobilya seçeneklerinin bulunduğu MASKO’dan çeşit çeşit mobilya almak mümkün. MASKO bünyesinde yer alan birçok mağaza da sunduğu düğün paketleri ile yeni evlenenlere birbirinden cazip fırsatlar sunuyor.

Evlenme planları yapanlar için kaçırılmayacak bir dönem başladı. Elinizin altında bulunacak dopdolu bir listeyle, ihtiyacınız olanların tam olarak neler olduğunu bilmek istemez misiniz? MASKO, evlenenler için inanılmaz fiyatlarla dolu çeyiz alternatifleri sunuyor. Bunun için doğru adres, dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO…
Evlilik hazırlıkları yapanlar, evini yenilemek isteyenler için çok cazip olan kampanya ve indirimler MASKO’da devam ediyor. Her keseye uygun mobilya seçeneklerinin bulunduğu MASKO’dan çeşit çeşit mobilya almak mümkün. Barındırdığı 500’ü aşkın firması ve 778 iş yeri kapasitesi ile çeyrek asrı geride bırakan MASKO’da en ideal oturma, yemek ve yatak odası takımlarını bulabilirsiniz. Mutfak, bahçe, modüler mobilya, kumaş, perde, sandalye, aksesuar, dekorasyon gibi zengin seçenekleri de içerisinde barındıran MASKO Mobilya Kenti, bir evin tüm ihtiyaçlarını, tek seferde, eksiksiz bir şekilde karşılamanıza yardımcı oluyor.

Herkes için farklı yaşam konseptleri sunan MASKO, bünyesinde faaliyet yürüten mağazaların ürünlerinin sağlamlığı, dayanıklılığı, kuşaktan kuşağa aktarılabilecek kadar kaliteli olması ve gelenekselliği ile öne çıkıyor. MASKO’dan satın alınacak mobilyaların fiyatları, ahşabının ya da kumaşının kalitesine göre değişiyor. Ayrıca el yapımı, eskitilmiş görüntüsü verilen ve gelecekte antika olmaya aday eşyalar da MASKO’da yer alan ürünler arasında. MASKO bünyesinde yer alan birçok mağaza da sunduğu düğün paketleri ile yeni evlenenlere birbirinden cazip fırsatlar sunuyor.

Çeyiz Setinin Olmazsa Olmazları
MASKO bünyesinde faaliyet yürüten mağazalar ürünlerinin sağlamlığı, dayanıklılığı, kuşaktan kuşağa aktarılabilecek kadar kaliteli olması ve gelenekselliği ile öne çıkıyor. Oturma, yemek, yatak odaları ile bahçe, modüler mobilya, kumaş, perde, sandalye, proje ve tasarım, aksesuar, dekorasyon gibi zengin seçenekleriyle MASKO Mobilya Kenti, bir evin veya işyerinin tüm ihtiyaçlarını, tek seferde karşılıyor. 25. yılını kutlayan MASKO’nun “satış sonrası destek” uygulaması ise, müşterilerde güven yaratıyor. Çeyiz setinin olmazsa olmazları olan ürünlerin fiyat aralığı ise şöyle: Oturma Odası: 1000-10.000 TL, Yemek Odası: 1500-15.000 TL, Yatak odası takımı: 1500-15.000, Mutfak: 3000-15.000, Perde: 10-150 TL (metrekaresi), Aksesuar: 50-5000 TL, Dekorasyon: 250-5000 (metrekare).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT