Cildinizde Kaç Renk Var?

Alışveriş Alışveriş Cildinizde Kaç Renk Var?

Tarihler: 18 Ekim 2010 Pazartesi ~ 18 Kasım 2010 Perşembe

Firma: Ross Pharma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 18, 2010 ~ Kas 18, 2010

Bronz ve etkileyici bir cilde kavuşmak için yaz boyunca kimi zaman saatlerce güneş altında kaldık, kimi zaman yanlış ürünler kullanarak cildimizin hassaslaşmasına yol açtık. Güneş ışınlarının etkisini kaybettiği şu günlerde, güneşlenme sonrası oluşan lekelenmeleri önlemek ve tedavi etmek için DDF (Doctor’s Dermatologic Formula) güvencesiyle hazırlanan HYPERPIGMENTATION serisi ile tanışın.

Brightening Cleanser

Cildinizi yıkarken lekelerinizden kurtulmaya ne dersiniz? Jel kıvamında, özel bir cilt temizleyici olan Brigtening Cleanser 6 doğal renk açıcı madde, glikolik ve salisilik asit ile kombine edilmiş içeriğiyle yaşlılık, hamilelik, güneşe bağlı lekelerin giderilmesine yardımcı olur.

Discoloration Reversal-POD

Kendisi küçük etkisi büyük! Leke açıcı POD‘ lar daha önce hiç bu kadar etkili olmamıştı. Tek kullanımlık POD ‘ların ucundaki sünger cilde hem peeling hem masaj yaparak etken maddelerin çok daha iyi penetrasyonunu sağlar. Niacinamide, meyan kökü, tioktik asit gibi leke açıcılar cilde nüfus ederken, tek kullanımlık POD‘ ların yardımıyla ürünün içeriği son kullanıma kadar ilk günkü gibi etkilidir.

Protect and Correct SPF 15

Bir taşla üç kuş! Cildinizdeki lekelerden kurtulurken, zararlı güneş ışınlarından da korunun, üstelik ayrıca bir nemlendiriciye ihtiyaç duymadan… Protect and Correct SPF 15, leke tedavisinde tam donanıma sahip bir üründür. Cildinizi nemlendirmek, güneşten korumak, lekeleri gidermek için üç ayrı ürüne ihtiyaç duymazsınız. Üstelik tüm bunları UPA; Niacinamide, meyan kökü gibi etkinliği kanıtlanmış leke açıcılar, makadamia fındık yağının nemlendirici etkisi ve Titanyum Dioxide‘in fiziksel koruyucu özelliği ile başarır. Protect and Correct SPF 15, hayatınıza girince lekelerinize veda edersiniz.

Erase Eye Gel

Günümüzün en büyük dermakozmetik sorunlarından göz çevresi morluk ve torbalanmaları, DDF’in dermakozmetikteki en yeni teknolojileri ve etkinliği kanıtlanmış en başarılı etken maddeleri kullanması ile çözüme kavuşmaktadır. Erase Eye Gel, içeriğindeki Vitamin K lipozomu ile kılcal damarları güçlendirirken, sağlıklı kan dolaşımına fırsat vermekte, Magnezyum Askorbil Fosfat göz çevresine aydınlık kazandırmakta, Kojik Asit doğal renk açıcı özelliğiyle göz çevresinde morluk ve torbalanma sorunlarına ciddi anlamda çözümler üretmektedir.

Yüze aydınlık veren temizleyicisi, koruyucu, leke açıcı ve onarıcı kremi, leke tedavisini lokal olarak destekleyen pod’ları ve göz çevresi morluk ve torbalanma bakım kremiyle cildinizdeki renk farklılıklarını önleyen ve azaltan HYPERPIGMENTATION serisi ürünleri düzenli kullanım sonucu yüzünüze aydınlık ve lekesiz bir görünüm kazandırır.

ÜRÜN FİYATLARI

Brightening Cleanser: 95 TL
Discoloration Reversal-POD: 210 TL
Protect and Correct SPF 15: 175 TL
Erase Eye Gel: 145 TL

DDF (Doctor’s Dermatologic Formula) HAKKINDA:

DDF (Doctor’s Dermatologic Formula): Dermatolog Dr.Howard Sobel ve Elaine Linker önderliğinde oluşturulan DDF markası; patentli ve etken maddeleri ile dermakozmetik alanında önde gelen dünya markalarından biri olmayı başarmıştır. DDF; temizle, koru ve iyileştir felsefesiyle ürettiği ürünlerine, gelişen teknolojilerle yenilerini eklemekte ve bugün PROCTER & GAMBLE gibi dünya devlerinden birinin çatısı altında güçlenerek büyümektedir. Amerika’dan ithal edilen DDF markasının Türkiye’deki tek yetkili temsilcisi Ross Pharma İlaç ve Kozmetik şirketidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT