Çilek Genç Odası`nda 24 Taksit Kampanyası Başladı...

Alışveriş Alışveriş Çilek Genç Odası`nda 24 Taksit Kampanyası Başladı...

Tarihler: 28 Ekim 2005 Cuma ~ 30 Ekim 2005 Pazar

Firma: Çilek Genç Odası

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2005 ~ Eki 30, 2005
Çilek Genç Odası Sahibi Olmanın Tam Zamanı

Türkiye’ye “Genç Odası“ sektörünü kazandıran, farklı tasarımlarıyla dünyada 1 Milyon’dan fazla çocuk ve gencin odasını süsleyen Çilek Genç Odası özel kampanyası 10 Ekim 2005 tarihinde başladı.

Her anlamda fark yaratmayı amaçlayan, tüm dünya çocuklarının ve gençlerinin ihtiyaçlarını, duygularını ve yaşam tarzlarını dikkate alarak, onların hayal güçlerini zenginleştirecek odalar tasarlayan Çilek Genç Odası, hazırlanan özel kampanya kapsamında Çilek Genç Odası sahibi olmak isteyenlere peşin fiyatına 24 ay taksit imkanı (1+23) veya tamamı nakit ödemelerde %24 indirim fırsatı sunuyor.

Otomobil fanatiği, yarışçı çocuklara Yarışçı, deniz ve mavi tutkusu olanlara Ocean, Barbie hayranı olanlar için Barbie ve daha birçok Çilek Genç Odası’nın birbirinden güzel ve farklı seçeneklerinden birine kampanya süresince tüm Çilek Genç Odası Mağazalarından, tüm kredi kartlarını kullanarak sahip olabilirsiniz.

Türkiye’ yi “genç odası” kavramı ile tanıştıran, ilk defa farklı yaş, cinsiyet, beğeni ve yaşam tarzlarına yönelik özel tasarımlı konsept ürünler sunan Çilek Genç Odası, sadece çocuk- genç odasında uzmanlaşarak bu alanda Türkiye’nin ilk ve en önemli markası olmuş, yurtdışında ise, özgün tasarımları ve fikirleri ile lider olurken sektörde yarattığı yeni açılımlar da otoriteler tarafından takdir edilmiştir.

Müşteri odaklı yaklaşımıyla, geleceğimiz olan çocuk ve gençlerin sağlıklı gelişimine katkılar sağlayacak ürünler tasarlamayı ve Türk tasarımlarını tüm dünyaya taşımayı kendine hedef olarak seçmiş olan Çilek Genç Odası, Türkiye’de toplam 85 konsept mağazaya sahiptir. Mağazacılık anlayışını yurtdışına da 13 farklı ülkede 21 konsept mağaza açarak taşımış olan Çilek Genç Odası Hollanda, Macaristan, Almanya, Dubai, Azerbaycan, Malta, Iran,Güney Kore, Avustralya, Tunus, Fas, Cezayir ve Mısır’da yer almaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT