Çocukların Pembe Düşü Barbie

Alışveriş Alışveriş Çocukların Pembe Düşü Barbie

Tarihler: 18 Aralık 2006 Pazartesi ~ 21 Aralık 2006 Perşembe

Firma: UKB Kids

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2006 ~ Ara 21, 2006

ÇOCUKLARIN PEMBE DÜŞÜ BARBİE

UKB Kids lisans haklarına sahip olduğu Barbie’nin toka ve aksesuarlarıyla çocukların hayal dünyasını renklendiriyor...

Yarım asırı aşkındır kız çocuklarının vazgeçilmez oyuncağı olan Barbie, çocuk modasının da ilham kaynağı oluyor. Barbie, giysileri, çantaları, aksesuarları ve mobilyaları süslerken çocukların dünyalarını renklendiriyor. Toka ve aksesuar alanında Barbie lisansına sahip UKB Kids de çocuk modasının ilham kaynağı olan bu şirin karakter resimleriyle süslü çeşit çeşit toka, fırça ve ayna üretiyor. Kız çocuklarının en sevdiği renk olan pembe ağırlıklı hazırlanan toka, ayna ve fırçaların tasarımları da orijinal ve ilgi çekici...

Şeker görünümündeki tokalar, Barbie hayranı küçüklerin saçlarını süslerken fırça ve aynalarıyla kendilerine özen göstermeyi ufak yaşlarda öğrenmeye başlıyorlar. Saçları yıpratmadan ve acıtmadan tarama özelliğine sahip fırçalar şık modelleriyle de çocukların beğenisini kazanıyor.

UKB Hakkında:
1958 yılından beri üretim yapan firma, 1970 yılında kurumsallaşarak tüm ürünlerini UKB markası altında topladı. UKB hızlı atılımlarıyla ürün yelpazesini geliştirerek, bugün 5 bin toka ve takı çeşidiyle sektörün devi olmayı başardı. UKB ürünlerini, takıda Violetta, tokada Estella, çocuklara yönelik toka ve takılarını UKB Kids markası adı altında tüketiciye sunuyor. UKB Kids’in Türkiye satış ve pazarlama ayağı Global Aksesuar tarafından yürütülüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT