Columbia Omni-Heat Teknolojisiyle Bu Sezon Kayak Mevsimi %20 Daha Sıcak Geçecek!

Alışveriş Alışveriş Columbia Omni-Heat Teknolojisiyle Bu Sezon Kayak Mevsimi %20 Daha Sıcak Geçecek!

Tarihler: 20 Aralık 2010 Pazartesi ~ 20 Ocak 2011 Perşembe

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2010 ~ Oca 20, 2011

Teknoloji, tasarım, tarz, fonksiyonellik Columbia’nın Winter Koleksiyonu`nda bir arada! Mont, pantolon, eldiven, polar ve botlardan oluşan koleksiyon, kayak sezonunda soğuk havanın üstesinden gelmenizi sağlıyor.

Her dönem geliştirdiği yeni teknolojilerle fark yaratan Columbia, yeni termal teknolojisi Omni-Heat™ ile soğuk havalarda sizi sıcak tutarak, ısı kaybının engellenmesine yardımcı oluyor. Omni-Heat™ ürünleriyle tüm kayakçılar, her yerde soğuk havanın üstesinden geliyor.

Columbia Men’s Winter koleksiyonu sıcaklığı ve soğukta yüksek performansı sunan ürünlerden oluşuyor. Koleksiyonda, hafif muflon katmanlı ürünlerden, 3’ü 1 arada parkaya kadar erkeklerin tüm gün boyunca kayağa ve dağa odaklamalarını sağlayacak mont, pantolon, eldiven, polar ve botlardan oluşan yenilikçi ürünler yer alıyor.

Columbia Women’s Winter koleksiyonu ise hem trekking yaparken hem de kar gibi daha zorlu koşullarda kullanılabilecek ürünlerden oluşuyor. Yüksek teknolojiye sahip mont, pantolon, eldiven, polar ve botlardan oluşan bu seri, kadınlara rahatlık ve özgürlüğü bir arada sunuyor. Yenilikçi ürünler sayesinde, kat kat giyinmek zorunda kalınmazken , renk seçenekleriyle spor giyimde de şıklık vaat ediyor.

Columbia Youth Winter Koleksiyonu, küçük kayakçılar için de birbirinden kullanışlı ürünler sunuyor. Columbia’nın Youth kategorisi, test edilmiş stillerin yanı sıra açık havayı çok seven çocukların hoşuna gidecek özellikleriyle ve yüksek performansıyla dikkat çekiyor. Winter ürünleri, çocukların hareketli hayatlarına uygun, anne babaları memnun edecek dayanıklılığa sahip. Columbia Omni-Heat™ ürünleri, konforlu ve kaliteli bir sezon için her yaştan tüm doğaseverleri ve kayakçıları bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT