Çorapta Dünya Modası

Alışveriş Alışveriş Çorapta Dünya Modası

Tarihler: 02 Şubat 2012 Perşembe ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Daymod

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2012 ~ Şub 14, 2012

DAYMOD İLE SEVGİLİLER GÜNÜNDE SEVGİLİNİZ BİR HOLYWOOD STARINA DÖNÜŞÜYOR…

Sevgililer günü tatlı bir heyecandır. O güne özel bir önem veririz ve en önemlisi de sevdiklerimize almayı düşündüğümüz hediyelerdir. O dönemde hediye seçimi bizi hayli zorlar.

Daymod, 2011- 2012 Sonbahar / Kış koleksiyonuyla sizi bu dertten kurtarıyor.

19 yeni model külotlu 3 yeni model tayt 5 yeni model file diz altı gibi bu sezona iddialı giren Daymod 2011 Sonbahar Kış koleksiyonunda 13 mevcut çocuk modeline de iki yeni model daha ekledi. Külotlu çoraplarda Siyah, Kahve, Kemik, Beyaz taytlarda ise Siyah Kırmızı, Fuşya Mor, Kahve renklerin hakim olduğu Daymod’un 2011 Sonbahar / Kış koleksiyonunda devam eden modellerle birlikte toplam 96 model bulunuyor.Daymod bu koleksiyon ile size geniş bir hediye alternatifi sunuyor.www.daymod.com online satış sitemize ve Day Mod satış noktalarına davet ediyoruz.

Daymod 2012 koleksiyon çekimin de unutulmaz Hollywood starlarını canlandırdı.

İnce çorap üzerine gerek Türkiye gerekse yurt dışında kısa sürede önemli bir mesafe kaydeden Daymod 2011-2012 koleksiyon çekiminde Hollywood un unutulmaz starlarını canlandırdı.. Her kadının iç dünyasında yatan Hollywood starı olma isteğinden yola çıkarak hazırlanan koleksiyonda tasarımlar döneme göre uyarlandı. Hollywood un unutulmaz kadın starlarının dönem kıyafetleri ile kombinlenen yeni koleksiyon 2011 kışına damgasını vuracak.

Tara PR Beşir Tulu Halbuni tarafından hazırlanan Proje de Moda editörü Pınar Zeynep Akyürek, fotoğrafçı Serkan Emiroğlu gibi sektörün önemli isimleri görev aldı.

SEVGİLİNİZİN İÇİNDEKİ STAR IŞIĞINI KEŞFEDİN…

İLETİŞİM :TARA PR
TEL :O212 450 40 42 GSM : 0533 477 51 88 – 0532 294 51 68

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT