Deco`dan Rengarenk Dokunmatik Lambalar

Alışveriş Alışveriş Deco`dan Rengarenk Dokunmatik Lambalar

Tarihler: 24 Nisan 2007 Salı ~ 27 Nisan 2007 Cuma

Firma: Deco

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2007 ~ Nis 27, 2007
DECO’DAN RENGARENK DOKUNMATİK LAMBALAR

Ev dekorasyonunda yarattığı alternatif çözümler ve zevkli tasarımlarıyla farklı bir yere sahip Deco, “Dokunmatik Aydınlatma Serisi” ile teknolojinin sunduğu rahatlığı doyasıya yaşatırken, rengarenk ve dekoratif tasarımları ile evlere canlılık katıyor.

Yaşam alanlarını renklendirerek evlerin havasını değiştiren Deco, aydınlatma ürünlerinde sunduğu zevkli tasarımlar ve yüzlerce çeşit şık model ile mobilyalara alternatif kullanım çözümleri sunmaya devam ediyor. Deco’nun son gözdesi cıvıl cıvıl ve birbirinden zevkli dokunmatik lambalar; her odada faklı kombinasyonlar yaratmak isteyenlerin ilk tercihi olacak.

Deco, her modelinde sunduğu şık ve zevkli tasarımları ile her tür beğeniye hitap eden bir seri sunuyor. Metal ağırlıklı 15 ayrı modern tasarımdan oluşan seri, zevkli dizayn ve renk seçenekleri ile dikkat çekiyor. Turucudan maviye, yeşilden kırmızıya güneşi kıskandıran bir çok canlı renk ile her mekana uyum sağlayabilen aydınlatma serisi, tercihe göre yatak odalarına, çalışma odalarına, salonlara veya oturma odalarını keyif katacak kadar iddialı. Mekanlara renk katan aydınlatma serisi dekoratif olarak göz doldururken, kullanım kolaylığı ile de farklılık yaratıyor. Teknolojinin son noktası dokunmatik lambalar ile herhangi bir düğme kullanmadan sadece metal aksana dokunarak loş, normal ve aydınlık olarak 3 ayrı kademede ışık sağlayabiliyor.

Yaşam alanlarına keyif katan yüzlerce ürünü ve modern tasarımı, cıvıl cıvıl renkleri ve kullanım kolaylığını bir arada sunan yeni aydınlatma serisi ile tanışmak isteyenler için Deco, Türkiye çapında bine yakın İstikbal bayisinde sizleri bekliyor.

www.decohali.com
Ayrıntılı bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT