Deco`dan Yeni `Trendy` Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Deco`dan Yeni `Trendy` Tasarımlar

Tarihler: 16 Mart 2009 Pazartesi ~ 18 Mart 2009 Çarşamba

Firma: Deco

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2009 ~ Mar 18, 2009
DECO’DAN YENİ “TRENDY”TASARIMLAR
Dekorasyon modasına çok özel tasarımları ile yön veren Deco, 2009’un ilk yeni koleksiyonu “Trendy” ile evlerin her köşesini çarpıcı ve modern tasarımlar ile buluşturuyor.

Zengin renk, desen ve model seçenekleri ile halı, aksesuar ve aydınlatmada evlerin her türlü ihtiyacını karşılayan Deco, halıdaki iddiasını modern tasarımın en güzel örneklerini sunan “Trendy” serisi ile sürdürüyor. Parlak ve yumuşak doku, yeni Trendy halıların en can alıcı özellikleri arasında yer alıyor.

2009 dekorasyon modasını evlere taşıyan özgün desenleri, trend renkleri, yumuşacık dokusu ile “Trendy” birçok farklı modeli ile her zevke hitap edebilecek kadar çeşitli. Göz alıcı dizaynları ve farklı ölçüleri ile her türlü mobilya ile rahatlıkla uyum sağlayabilen seri, Trendy Era’nın Cream, Black, Brown, Trendy Fashion’nın ise Beige, Brown ve Cream modellerinden oluşuyor. Evlerde sıcak ve samimi bir ortam yaratan halı tasarımlarında geniş yelpazedeki farklı renk kombinasyonları, modern ve asimetrik desenler evlerin zeminini tamamen değiştiriyor.

Deco’nun Trendy serisi ile evinin her köşesine sıcaklık, estetik, renk, hareket ve yepyeni bir yaşam değeri katmak isteyenler, Türkiye’nin her köşesine yayılmış 1.000’e yakın İstikbal bayisinden birine uğrayabilirler.
www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT