Deco`dan Yeni Yılda Yüzde 40 İndirim Müjdesi

Alışveriş Alışveriş Deco`dan Yeni Yılda Yüzde 40 İndirim Müjdesi

Tarihler: 02 Şubat 2009 Pazartesi ~ 05 Şubat 2009 Perşembe

Firma: Deco

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2009 ~ Şub 5, 2009
DECO’DAN YENİ YILDA YÜZDE 40 İNDİRİM MÜJDESİ
Zengin renk ve desen seçenekleriyle aksesuar, halı ve aydınlatmada evlere dinamizm taşıyan Deco, yeni yılda yüzde 40’a varan indirim müjdeleyen yeni kampanyası ile dekorasyon şıklığını kaçırılmayacak fiyatlara sunuyor.

Evlerin her köşesinde dinamizm, şıklık ve canlılık yaratan Deco; güneşi kıskandıran rengarenk ve çarpıcı desenlerini yansıttığı halı ve aksesusar ürünlerinde sunduğu cazip ödeme avantajları ile yeni yılda tüketiciyle buluşuyor. Deco; halı ürün gruplarında yüzde 40, aksesuar ve aydınlatma ürünlerinde ise yüzde 40’a varan indirimler sunuyor.

Halı ve aydınlatmada zevkli tasarımları ve şık modelleri, aksesuarda aynalardan kırlentlere, battaniyelerden mumlara, kutulardan banyo setlerine, bornoz takımlarından tablolara kadar yüzlerce çeşit modeli ile dekorasyon modasını evlerde doyasıya yaşamak isteyenlere seslenen Deco, yeni kampanyasını 1 Ocak–28 Şubat 2009 tarihleri arasında iki ay boyunca sürdürecek.

Deco, yeni kampanyası kapsamında sağladığı indirim avantajlarının yanı sıra tüm ürün gruplarında 450 YTL ve üzeri alışverişlerde Axess kart sahiplerine özel peşin fiyatına vade farksız 12 taksit avantajı ile büyük ödeme kolaylığı da müjdeliyor.

Yeni yılda önce evin her köşesine kaçırılmayacak fiyatlarla estetik, sıcaklık, hareket ve yepyeni bir yaşam değeri katmak isteyenlerin, Türkiye’nin her köşesine yayılmış 1.000’e yakın İstikbal bayisinden birine uğramaları yeterli.
www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT