Deco Halı’dan Harmony Rüzgarı

Alışveriş Alışveriş Deco Halı’dan Harmony Rüzgarı

Tarihler: 14 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 17 Mayıs 2007 Perşembe

Firma: Deco

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2007 ~ May 17, 2007
Deco Halı’dan Harmony Rüzgarı

Ev dekorasyonunun vazgeçilmez adresi Deco, evlerin havasını değiştiren birbirinden şık halı gruplarını art arta beğeniye sunuyor. Deco’nun son serisi Trendy Harmony, evlerinizde modern şıklık ve klasik çizgilerin esintisini taşıyan bir harmoni ile hayat buluyor.

Ev dekorasyonunda yarattığı alternatif çözümler ve zevkli tasarımları ile farklı bir yere sahip olan Deco, değişik renk ve desen seçeneklerine sahip yüzlerce ürünü ile evlere canlılık kazandırmaya devam ediyor. Yaşam alanlarını renklendirerek evlerin havasını değiştirmeyi amaçlayan Deco, aksesuar ve aydınlatmada olduğu gibi halı gruplarında da iddiasını Trendy serisine yeni katılan Harmony ile sürdürüyor.

Deco’nun son tasarımı, Harmony halılar, kendine has özgün desenleri ve renk tonları ile üç ayrı modelden oluşuyor. Klasik dokunun modern tasarım ile hayat bulduğu Harmony, kremit, kahve ve krem tonlarının asaletini en güzel şekilde temsil ediyor. Hem modern hem klasik tarzda döşenmiş mekanlarda göz alıcı bir bütünlük sağlayan Harmony, üstün kumaş dokusu ile de farklılık yaratıyor. Zarif ve estetik tasarımı, çiçek motifleri eşliğinde sunan Harmony pamuklu tabanı ve yumuşak dokusu ile de halı keyfini doyasıya yaşatıyor.

Yaşanılan ortamlara renk ve şıklık katan Deco sunduğu yeni koleksiyon ve tasarımları ile evlerde canlılığı ve dekorasyon zevkini doyasıya yaşatırken uygun ödeme avantajları ve kampanyaları ile de tercih sebebi oluyor. Trendy Serisi’nin son gözdesi Harmony ve Deco’nun birbirinden şık diğer halı tasarımları, Türkiye’nin her köşesine yayılmış 1000’e yakın İstikbal bayilerinde tüketicinin beğenisine sunuluyor.
www.decohali.com
Ayrıntılı bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT