Denizin Renkleri Mithat Selection Triko Koleksiyonunda

Alışveriş Alışveriş Denizin Renkleri Mithat Selection Triko Koleksiyonunda

Tarihler: 24 Nisan 2006 Pazartesi ~ 25 Nisan 2006 Salı

Firma: Mithat Selection

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2006 ~ Nis 25, 2006
DENİZİN RENKLERİ MİTHAT SELECTION TRİKO KOLEKSİYONU’NDA
“Su Altından Yansımalar” adını taşıyan Mithat Selection 2006 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda yer alan trikolar renk çeşidi ile dikkat çekiyor.

Denizin derinliklerinden ilham alan Mithat Selection, 2006 İlkbahar - Yaz Koleksiyonundaki renk çeşitliliğini triko grubuna da yansıttı. Bu yılın moda akımı mavi – beyaz, kırmızı – beyaz kombinasyonları için de çeşitli desen alternatifleri sunan triko koleksiyonunun tamamı İtalya’da üretildi.

Koleksiyonda, hem klasik hem de spor kıyafetlerle kullanılabilen, polo yaka, V yaka ve bisiklet yaka modellere yer verildi. Açık ve koyu pembe, mavi, turuncu, saks, kırmızı, lila ve bej tonlarındaki trikolar koleksiyonda geniş yer buluyor. Trikolarda düz gruplar olduğu kadar baklava desenler ve saç örgülü modelleri bulmak mümkün.

Mithat Selection 2006 Katalogunun çekimlerini ünlü fotoğrafçı Hasan Hüseyin, İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarasına sahip “A’jia” Otel’de gerçekleştirdi. Mankenliğini ise Türkiye’de de çok ses getiren ve geçen yıl da Mithat Selection’un Formula pistindeki çekimlerinde görev alan İspanyol asıllı Oriol Elcacho üstlendi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT