Denizlerden çıkan en son ton… Ülker Kalbim Ton

Alışveriş Alışveriş Denizlerden çıkan en son ton… Ülker Kalbim Ton

Tarihler: 22 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 22 Ağustos 2009 Cumartesi

Firma: Ülker Kalbim Ton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 22, 2009 ~ Ağu 22, 2009
Denizlerden çıkan en son ton… Ülker Kalbim Ton

Ülker Kalbim markası, margarin ve fonksiyonel ürünlerden sonra şimdi de ton balığı ile ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Yeni ürün Kalbim Ton Balığı, yaşam kalitesine önem veren ve lezzetten ödün vermeyen ‘her yaştan gencin’ markası olacak.

Kalbim Ton Balığı, hiçbir katkı maddesi kullanılmadan, ilk günkü tazeliğini koruyacak şekilde en üstün kalitede uzman bir ekip tarafından denetlenerek tüketiciyle buluşturuluyor. Kalbim Ton Balığı, ton balığının en kaliteli türü olan beyaz etli ‘yellowfin’den bütün dilimli olarak üretiliyor. Kalbim Ton Balığı beyaz löp eti ile salata, sandviç ve makarnalara lezzet katmakla kalmıyor, birçok hafif ama lezzetli ve doyurucu yemek alternatifleri yaratma fırsatı sunuyor. İçerdiği Omega 3, D vitamini ve yüksek kaliteli protein ile Kalbim Ton Balığı; sağlıklı, bir o kadar da lezzetli bir seçenek…

Nielsen verilerine göre 2008 yılı toplam konserve balık pazarı yaklaşık 5 bin ton ve 85 milyon TL ciro büyüklüğünde... Toplam konserve balık pazarının yıllık büyüme oranı yüzde 5, bu sektörün tonaj olarak yüzde 95’ini ise ton balığı oluşturuyor. Kalbim marka gücünün yarattığı sinerji ile Kalbim Ton, yıl sonunda pazarın en büyük 3 oyuncusundan biri olmayı hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT