Dikkat; Yılbaşı Paketinizden Citroen Çıkabilir!

Alışveriş Alışveriş Dikkat; Yılbaşı Paketinizden Citroen Çıkabilir!

Tarihler: 12 Aralık 2011 Pazartesi ~ 05 Şubat 2012 Pazar

Firma: Tepe Nautilus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2011 ~ Şub 5, 2012

Türkiye’nin ilk tematik alışveriş merkezi Tepe Nautilus, 10. Yılında 10 büyük yılbaşı sürprizi ile huzurlarınızda. Büyük yılbaşı çekilişine 12 Aralık 5 Şubat tarihleri arasında 100 TL’lık alışveriş yapan herkes katılabilecek

Talih kuşu size de konabilir; yılbaşı için yaptığınız alışveriş bir bakmışsınız ki size Citroen marka bir otomobil kazandırmış. Olmaz olmaz demeyin, şansınıza güvenin... 1 değil 3 değil 5 değil tam 10 Citroen... Peki nerede mi bu kampanya? Türkiye’de alışveriş ve eğlence sektörünün öncü markası olarak kabul gören; seçkin alışveriş merkezlerinden Tepe Nautilus’ta.

Tepe Nautilus 10. Yılını ziyaretçileriyle birlikte kutluyor. Adını denizin milyonlarca yıllık tarihinden alan; İstanbul’un orta yerinde denizin en derinlerini yaşatan Tepe Nautilus’a bugünlerde uğrayanları bir yılbaşı sürprizi bekliyor. Tepe Nautilus’un yılbaşı sürprizine 5 Şubat’a kadar yapılacak her 100 TL’lık alışverişle katılmak mümkün olacak. Çekiliş 8 Şubat 2012 tarihinde yapılacak. Sonuçları 10 Şubat 2012 tarihinde www.tepenautilus.com adresinde duyurulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT