Diş Hekimi Koltuğu Hiç Bu Kadar Rahat Olmamıştı

Alışveriş Alışveriş Diş Hekimi Koltuğu Hiç Bu Kadar Rahat Olmamıştı

Tarihler: 06 Ekim 2008 Pazartesi ~ 11 Ekim 2008 Cumartesi

Firma: Metin Şanap

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2008 ~ Eki 11, 2008
Diş Hekimi Koltuğu Hiç Bu Kadar Rahat Olmamıştı
Yüksek tansiyonu olanlar, kalp hastaları ve diş hekimi fobisi olan herkes, bilinçli sedasyon sayesinde çekinmeden diş hekimi koltuğuna oturabilecek.
Sağlıklı dişlere sahip olmayı herkes istese de korkularından dolayı diş hekimine gidemeyenler için rahat ve güvenli olan bilinçli sedasyon; anestezi uzmanı tarafından ilaçlarla, hastanın bilinci açıkken oluşturulan derin uyku halidir.

Birçok ünlü ismin tedavisini yapan estetik diş hekimi Metin Şanap, muayenehanesinde uyguladığı bu yöntemden hem hastalarının hem de kendisinin çok memnun kaldığını belirtiyor. İşlem sırasında hasta, hekiminden aldığı her komutu yerine getirirken, anestezi uzmanı hastanın nabzını ve tansiyonunu sürekli kontrol altında tutuyor. Operasyon sonrasında ağızda yapılan işlemi, ağrıyı ve sesleri hatırlamayan hasta hiçbir psikolojik travma yaşamıyor.

Başarılı diş hekimi Metin Şanap, erişkinlerde damardan, çocuklarda ise oral(ağızdan) , olarak güvenli şekilde kullanılan ve doz ayarının kişinin kilosuna göre yapıldığı bu yöntemin hiçbir yan etkisi olmadığını ve işlem bittikten yarım saat sonra hastanın rahatlıkla evine gidebildiğini söylüyor.

Ağız ve diş sağlığınıza önem veriyor ancak korkularınızdan dolayı diş Hekimi koltuğuna oturamıyorsanız bilinçli sedasyon yöntemini mutlaka denemelisiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT