Divarese Yeni Sezon Trendlerini Belirliyor

Alışveriş Alışveriş Divarese Yeni Sezon Trendlerini Belirliyor

Tarihler: 10 Kasım 2010 Çarşamba ~ 10 Aralık 2010 Cuma

Firma: Divarese

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2010 ~ Ara 10, 2010

Divarese 2010-11 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu’nda; özel yıkamalar, eskitmeler ve antik derilerin kullanıldığı modeller ön plana çıkıyor. Divarese erkeğinin bohem tarzını güçlendiren ayakkabılarda kullanılan zımba, toka ve dikiş detayları da yeni sezon modasını koleksiyona yansıtıyor.

Konfor, rahatlık ve detaylarla güçlendirilmiş modellerin ön plana çıktığı Divarese 2010-2011 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu’nda bu sezon modeller kadar, kullanılan malzeme çeşitliliği de dikkat çekiyor. Ürünlerde kullanılan derilerdeki özel yıkamalar, eskitmeler, süet ve antik derinin kullanıldığı modeller Divarese erkeğinin tarzına bohem bir hava katıyor.

Ayakkabı ve botlarda uygulanan zımba, toka, dikiş detayları sezona damgasını vuruyor. Erkek ayakkabı modasında kış mevsiminin vazgeçilmezi olan siyah hâkimiyetini korurken; bej ve kahve tonları da ağırlığını hissettiriyor.

Rahatlığına önem veren erkekler için vazgeçilmez olan spor ayakkabılar ve spor botlar da eskitilmiş ve antik deri görünümlü modellerliyle bu kış Divarese erkeğinin gözdesi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT