Divarese’den Babalar ve Oğulları İçin Şık Öneriler

Alışveriş Alışveriş Divarese’den Babalar ve Oğulları İçin Şık Öneriler

Tarihler: 30 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: Divarese

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2011 ~ Haz 19, 2011

Ayakkabı modasının öncü markası Divarese, Babalar Günü’nü unutulmaz kılacak armağanlar seçmek isteyenlerin ihtiyacına yanıt veriyor. Babalar Günü’nün yanı sıra, mezuniyet heyecanı yaşayan genç centilmenler de Divarese koleksiyonundan özel bir seçim yapabilecek…

2011 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu ile birbirinden farklı tarzlara hitap eden Divarese, yaklaşan Babalar Günü’ne anlam katacak hediye alternatifleri sunuyor. Divarese, geniş ayakkabı koleksiyonunun yanı sıra; kemer, çanta ve cüzdan gibi farklı alternatiflerle, babaları için sezon trendlerine uygun seçimler yapmak isteyenleri bekliyor.

Divarese Erkek Koleksiyonu, yaz boyunca farklı ortamlara hitap edecek zengin bir koleksiyona sahip. Babalar Günü önerileri arasında bulunan makosenler, iş ve özel davetlere uygun klasik tasarımlar, farklı renk ve kesimlerin uyumunu yansıtan business casual ve smart casual modeller; tüm babaların beklentilerini şık detaylarla tamamlayacak.

Mezuniyet heyecanı yaşayan genç centilmenler de, geleceğe atacakları ilk adım için Divarese koleksiyonundan özel seçimler yapabilecek. Smokin tamamlayıcı tasarımlar, mezuniyet gecesi için ayrıcalıklı bir şıklık vadediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT