Diyet Listenizin En Keyifli Tadı, Patchi...

Alışveriş Alışveriş Diyet Listenizin En Keyifli Tadı, Patchi...

Tarihler: 21 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 24 Mayıs 2007 Perşembe

Firma: Patchi

Adres: Teşvikiye Mah. Güzelbahçe Sk. No:6 (Köşe Mağaza) Nişantaşı Nişantaşı İstanbul

Telefon: 0212–343 93 52

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2007 ~ May 24, 2007
Çikolata Mutluluktur, Hayatın Keyiflerinden Vazgeçmeyin; Diyet Listenizin En Keyifli Tadı, Patchi...

Dünyaca ünlü çikolata markası Patchi’de tercih ettiğiniz çikolatanın içeriğini öğrenebilir, diyetinize uygun miktarda ve türde çikolata tüketebilirsiniz. Patchi çikolatalarının sofra şekeri ve aspartam içermeyen, Maltitol ile tatlandırılan 4 tip çikolatası ise formuna dikkat edenler için lezzetli ve kalorisi düşük bir alternatif oluşturuyor. Günlük tüketiminizde çikolataya da yer verebilir her bir Patchi Çikolatasının Besin Değerini tablosunu edinebilirsiniz.

Patchi Türkiye Müdürü Özgü Ötünç, “Yazın gelmesiyle diyet konuşmalarının arttığı bu günlerde çikolata tutkunları Patchi’den içeriğini öğrenerek diyetlerine uygun miktarda ve türde çikolatayı diyetisyenlerinin kontrolünde yiyebiliyorlar.

Uzmanlar çikolatanın endorfin ve serotonin salgılanmasını sağlayarak beyindeki “iyi hisset” kimyasallarının açığa çıktığını ve ruh sağlığını düzenlemeye yardımcı olduğunu söylüyorlar. Çikolata tüketirken dikkat edilmesi gereken en önemli şey çikolatanın açlığı bastırmak için değil, tok olunduğunda ve küçük miktarlarda tüketilmesidir. Çikolatanın içerisinde, polyphenol diye adlandırılan ve içinde procyanidins, epicatechin, catechin olan antioksidan bileşim dizileri bulunmaktadır. Azteklerden bu yana tedavi amaçlı da kullanılan çikolatanın içeriğinde yer alan kakao, kırmızı şaraba oranla iki; yeşil çaya oranla üç kat daha fazla antioksidan madde içeriyor.

Patchi çikolataları katkı maddeleri içermiyor ve tamamen doğal en kaliteli malzemelerle üretiliyor. Ayrıca sofra şekeri kullanılmayan (sugar free) diyet versiyonları da aspartam içermiyor. Patchi’de güvenle yiyebileceğiniz çikolata çeşitlerimizin içeriğini hemen öğrenebilir, böylece çikolatanın yararlarından ve zevkinden vazgeçmeden diyetinize devam edebilirsiniz.” dedi.

Patchi Hakkında
Patchi, 1974 yılında Nizar Choucair tarafından kurulmuştur. Beyrut’ta küçük bir mağazada başlayan çikolata serüveni, bugün Amerika’dan Avustralya’ya kadar, 5 kıtada 35 ülkede 130 un üzerinde satış noktasına yayılmış dünyaca ünlü bir markaya dönüşmüştür. 120. satış noktasını Türkiye’de açan Patchi, onlarca tasarımcı tarafından hazırlanan ve her yıl yenilenen çikolata sunumlarıyla çikolatanın dünyada en iyi bilinen Özel Tasarım markalarındandır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT