Doğa Tonları Benetton’da

Alışveriş Alışveriş Doğa Tonları Benetton’da

Tarihler: 16 Nisan 2012 Pazartesi ~ 16 Haziran 2012 Cumartesi

Firma: Benetton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2012 ~ Haz 16, 2012
Benetton 2012 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu’nda yer alan “Hello Earth” teması, doğal kaynaklardan ilham alınarak kadınlara sunuluyor. Toprak, kireç, taş ve deniz tonlarının hakim olduğu tema, doğal ve zahmetsiz bir şıklık sergiliyor.

Beyaz koton pantolonlar denizci mavisi bluzlarla kombinlenirken ince kahverengi kemerler ise Benetton kadınının şıklığını tamamlıyor. Yalın ve net çizgilere hakim olan temada, çizgili tişört ve kısa şortlar kombinlenirken beyaz-gri renklerdeki tulum da Benetton tutkunlarına rahatlık sağlıyor. Toprak tonlarında aksesuarların yanısıra turkuaz renkli sandaletler yine aynı renkteki ceket ve ekose gömleklerle farklı ve dikkat çeken bir silüet yaratıyor.

Yakası lastikli tek omuzlu elbiseler, yaklaşan yaz mevsiminin müjdesi olurken gri tonlardaki örgü hırkalar da serin bahar aylarında kadınların kurtarıcısı oluyor

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT