Doğtaş Dolce Belleza, İç Açıcılığıyla Baharı Yaşatıyor

Alışveriş Alışveriş Doğtaş Dolce Belleza, İç Açıcılığıyla Baharı Yaşatıyor

Tarihler: 29 Şubat 2012 Çarşamba ~ 29 Nisan 2012 Pazar

Firma: Doğtaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 29, 2012 ~ Nis 29, 2012

Türk mobilya sektörünün en beğenilen markası Doğtaş, yatak odasından yemek odasına kadar evlere bütünlük getirecek, çok özel Dolce Belleza serisiyle evlere baharı getiriyor. Evleri zarif, konforlu ve iç açıcı bir görünüme kazandıran Dolce Belleza; yatak odası, yemek odası, oturma grubu ve TV ünitesinden oluşuyor.

Dolce Belleza yatak odası takımı üç kapılı sürme kapaklı dolap, şifoniyer, komodin ve karyoladan oluşuyor. Yatak odası, gardırop askı bölümlerine yerleştirilmiş fotoselli ışıkları, sürme ayna kapaklı, odayı büyüten dolabı, zarif görünümlü lukens ayakları, asil bir hava taşıyan, özel taşlı, kapitoneli kadife karyola başlığı, özgün tasarlanan ve diğer modüllerle bütünlük taşıyan kulpları ile soylu ve konforlu bir yatak odası sunuyor.

Dolce Belleza yemek odası; klasik çizgilerle moderni buluşturan tasarımı, konforlu ve şık sandalyelere eşlik eden elegan kıvrımlı formlar, lukens ayak tasarımı öne çıkıyor. Oturma grubu ise; üçlü, ikili koltuk, berjer ve Josephine adındaki Kleopatra koltuğundan oluşan konforlu ve göz okşayan bir takımdan oluşuyor. Dolce Belleza oturma grubu, takımı daha da şıklaştıran kapitoneli kadife kullanımı, hem modern hem klasik, hem de romantik çizgileriyle adından söz ettiriyor.

Dolce Belleza serisi, tüm Doğtaş özel seri ürünleri gibi sektörde ilk kez olmak üzere 7 yıl garantili olması ile de tercih sebebi oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT