Döşemelerdeki Lekeler İXİR İle Sona Eriyor

Alışveriş Alışveriş Döşemelerdeki Lekeler İXİR İle Sona Eriyor

Tarihler: 15 Haziran 2010 Salı ~ 15 Temmuz 2010 Perşembe

Firma: İXİR

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2010 ~ Tem 15, 2010
DÖŞEMELERDEKİ LEKELER İXİR İLE SONA ERİYOR

“Koltuğum leke oldu, değiştirmem gerekecek”, “Koltuklarım lekelenmesin diye üzerini örtüyorum” gibi sorunlara Sertex’den sihirli bir çözüm geliyor. Sertex İxir’in özel formülüyle koltuklardaki lekeler tarih oluyor.

Sertex’in nano teknoloji ile geliştirdiği döşemelik kumaş temizleme likiti İxir ile leke sorunu ortadan kalkıyor. Sertex İxir ile en basitinden en zorlusuna kadar tüm lekeler kolaylıkla temizleniyor.

Sertex İxir ile kahve, çay, çamur ve kül gibi akla gelebilecek her türlü leke zorlanmadan çıkarılabiliyor. Temizleme işlemi bittikten sonra ise yapmanız gereken tek şey nemlendirilmiş bir sünger vasıtasıyla durulama işlemini yapmanız ve kendi halinde kurumaya bırakmanız.

İxir temizleme kiti içerisinde ayrıca lekelerin çeşidine göre kullanabileceğiniz bez, sünger ve fırça da bulunuyor. Tüketiciler her türlü döşemelik kumaşda oluşabilecek lekelere karşı savaş açan İxir’e, tüm Sertex mağaza ve satış noktalarından, www.sertex.com.tr adresinden ulaşabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT