Drinqa ile İçecekte Yeni Trend !

Alışveriş Alışveriş Drinqa ile İçecekte Yeni Trend !

Tarihler: 31 Temmuz 2008 Perşembe ~ 10 Ağustos 2008 Pazar

Firma: Drinqa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2008 ~ Ağu 10, 2008
Meyve aromalarının hafif alkolle çarpıcı birlikteliği
Drinqa ile içecekte yeni trend!

Gizemli meyve aromaları ile hafif alkolün muhteşem karışımından oluşan Drinqa raflardaki yerini alıyor. Elma, şeftali, portakal, kavun, limon ve kaktüs gibi değişik aromalarla birlikte 10 ayrı çeşitten oluşan bu gizemli ve muhteşem ürün Temmuz ayından itibaren Türkiye’nin yeni trendi olmaya hazırlanıyor.

Türkiye bu yaz çok lezzetli bir içecekle tanışıyor. “Drinqa” adı verilen hafif alkollü, gazlı ve meyve aromalı içecekler sıcaktan bunalanların ilk tercihi haline gelecek.
Drinqa çeşitleri, dünyada da en yeni içecek trendleri arasında yerini almaya hazırlanıyor. İlk olarak Avusturyalılar tarafından üretilen ve 1995 yazında İngiltere’de satışa sunulan, az alkollü, tatlı, gazlı ve meyve aromalı içecekler büyük beğeni toplayarak kısa süre içinde başta Japonya, Kuzey Amerika bölgeleri olmak üzere birçok ülkeye yayıldı.

Tropik meyve, limon, kaktüs, şeftali ve portakal lezzetinin yer aldığı R-Drinqa’nın yanı sıra V-Drinqa; yeşil elma, portakal, şeftali, nar ve kavun aromasından oluşuyor. W-Drinqa ise şimdilik viski-kola lezzetini sunuyor.
Işıl Limited tarafından Türkiye’de, Mersin ve Ürgüp de, iki ayrı tesiste üretilmeye başlanan yeni içeceklerin ham maddeleri ise yurtdışından özel olarak getiriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT