Düfa Yaz Aylarının Moda Renklerini Belirledi

Alışveriş Alışveriş Düfa Yaz Aylarının Moda Renklerini Belirledi

Tarihler: 25 Haziran 2007 Pazartesi ~ 28 Haziran 2007 Perşembe

Firma: Düfa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2007 ~ Haz 28, 2007
DÜFA YAZ AYLARININ MODA RENKLERİNİ BELİRLEDİ

Boyanın Ustası DÜFA’nın, bu yaz size rehberlik edecek 2007 renk trendlerini belirledi. Konut dekorasyonunda önemli bir role sahip iç cephe boyalarında bu sezona açık renkler damgasını vuracak

Yaz ayları, genellikle ev değiştirme, taşınma ya da tadilat-bakım aylarıdır. Boyanın ustası olan ve ürün yelpazesini her geçen gün genişleten DÜFA, bu yaz size rehberlik edecek 2007 renk trendlerini belirledi. Konut dekorasyonunda önemli bir role sahip iç cephe boyalarında bu sezona açık renkler damgasını vuracak. Bu sezon en çok tercih edilecek tonlar arasında görünen beyaz, bej, fıstık yeşili ve somon renkli DÜFA su bazlı iç cephe boyaları, yüksek örtücülük ve silinebilme özelliğine sahip. Kuruması kolay ve kokusuz olan DÜFA iç cephe boyaları ayrıca her türlü yüzeye mükemmel yapışma gösteriyor.

Yaşadığımız ortamı güzelleştiren, dünyamıza bambaşka anlamlar katan renkler, insanları psikolojik olarak da etkiliyor. Kendine özgü bir dili olan her renk, birbirinden farklı anlamlar ifade ediyor. Bu yılın moda renkleri bulabileceğiniz DÜFA su bazlı iç cephe boyaları Ultra Akrilik Yarı Mat, Ultra Silikonlu İpek Mat, Ultra Akrilik Parlak, Klasik Silikonlu Mat’dan oluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT