Düğün Gecenizi ‘’Favori’’ ile Taçlandırın

Alışveriş Alışveriş Düğün Gecenizi ‘’Favori’’ ile Taçlandırın

Tarihler: 06 Mart 2012 Salı ~ 06 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2012 ~ May 6, 2012

Favori’den masal gibi düğünlere özel koleksiyonlar… Düğün Gecenizi ‘’Favori’’ ile Taçlandırın

Farklı ve özgün tasarımları ile Favori tutkunu kadınların şıklığını tamamlayan Favori, rengarenk ve ışıltılı tasarımları ile düğün sezonunu açıyor. Favori , bu yıl da düğün sezonunun ‘’Favori’’si olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da, altın setler, inci setler, pırlanta ve elmas setler yeni evlenecek çiftler ve hediye almayı düşünen yakınları tarafından büyük ilgi görecek.

Favori, bu yılki düğün sezonu için değerli setlerden oluşan, hepsi ayrı güzellikte birçok değişik koleksiyon hazırladı. Altın fiyatlarının artmasıyla, bu yıl Favori severlerin keseleri de düşünülüp alım güçleri dikkate alınarak setlerin ağırlıkları 16 grama kadar çekildi. Favori, altın fiyatlarının çok yükselmesiyle, evlenecek çiftlerin ve onların yakınlarının kafasında oluşan soru işaretlerini kaldırıp bu özel günü anlamlı kılmaya yardımcı oluyor. Favori hem bütçenizi zorlamayan hem de gelinlerin masumiyeti ve güzelliklerine artı katacak birbirinden şık koleksiyonlarıyla bu düğün sezonunda da en ‘’Favori’’ tercihiniz olacağa benziyor.

Favori, düğün sezonunda hediye olarak kullanılabilecek birbirinden özel ürünler geliştirdi. Tüm Favori ürünlerinde tasarım ön planda tutuldu. Tasarımların eşsiz olmasına ve ağırlıklarının hafif olmasına dikkat edilen ürünler bu düğün sezonunda da dikkatleri gelinlerin üzerinde toplayacak. Pırlantalar, elmas setler ve renkli taşlar Favori’nin usta tasarımcılarının elinde yeniden yorumlanarak, Favori ürünlerine yansıtıldı.

Favori, düğün sezonu için birbirinden şık koleksiyonlara imza attı

Favori, 2011-2012 düğün sezonu için çok özel gelin koleksiyonları oluşturdu. Bu koleksiyonlar içinde bulunan geniş model seçenekleri ve eşsiz tasarımlar tüm gelinlerin dikkatini çekecek nitelikte. Koleksiyonlar arasında özellikle “Tutkulu Aşk”, “Mutluluk Koleksiyonu”, “Elmas Takı Koleksiyonu” düğün sezonu için ideal ürünleri içerisinde barındırıyor.

Bu en özel günlerinde gelinler, kendilerini istedikleri biçimde ifade edebilecekleri ve çevrelerine gönüllerince yansıtabilecekleri en güzel ve en özel takıları Favori mağazalarından satın alabilirler.

Size en yakın Favori mağazasını www.favori.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

İletişim:
www.favori.com.tr
Tel: 0212 512 11 45

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT