Düğün Le Bouquet Mariage’dan Kredi HSBC’den

Alışveriş Alışveriş Düğün Le Bouquet Mariage’dan Kredi HSBC’den

Tarihler: 04 Temmuz 2011 Pazartesi ~ 04 Ağustos 2011 Perşembe

Firma: Le Bouquet Mariage

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2011 ~ Ağu 4, 2011

Hayallerinizi masal gibi bir düğün, rüya gibi bir balayı süslüyorsa, Le Bouquet Mariage’a gelmeniz yeterli… Firma, düğün organizasyonlarını yaptığı çiftlere masraflarını karşılamaları için, HSBC işbirliğiyle cazip şartlarda kredi imkanı da sağlıyor.

Evlilik planlayıcısı Le Bouquet Mariage, düğün hazırlık sürecinin, daha da önemlisi giderek yükselen maliyetlerin çiftlerin mutluluğunu gölgelememesi için HSBC ile işbirliği yaptı. HSBC ile gerçekleştirilen proje kapsamında firma, düğün organizasyonunu yaptıkları çiftlerin, harcamalarını karşılamaları için finansal kaynak sağlıyor. Üstelik çiftlere rüya gibi bir balayı da hediye ediyor.

Düğün organizasyonlarını Le Bouquet Mariage ile yapanlar, diledikleri takdirde, HSBC’den çok uygun koşullarda evlilik kredisi alabiliyor. 30.000TL’ye kadar kredi alanlar, esnek koşullarda ve uzun vadede geri ödeme yapma şansına sahip oluyor. Standart bireysel kredilerden daha avantajlı olan, kefilsiz, düşük faizli, 6-36 ay vadeli, ara ödeme avantajları bulunan kredide dosya masrafı da alınmıyor. HSBC’de bulunan firma temsilcisi, kredi işlemleri sırasında her konuda çiftlere yardımcı oluyor. İşlemler aynı gün tamamlanarak, belirlenen tutar çiftin hesabına geçiriliyor.

Le Bouquet Mariage, HSBC’den kredi alacak 500. çifte ise güzel bir sürpriz yaparak, düğün organizasyonlarını ücretsiz olarak üstlenecek. Firmanın sürprizleri bununla da sınırlı değil. 2011 sonuna kadar düğün organizasyonu için kendilerini tercih eden çiftlere de unutamayacakları bir “balayı” hediye edecek. Balayı için romantik çiftler Paris ya da Roma’yı; denizin, güneşin ve gece hayatının tadını çıkarmak isteyenler Kıbrıs’ı; egzotik bir tatil geçirmek isteyenler ise Phuket’i tercih edebilir.

Gelinlikten mekana, şekerden davetiyeye, makyajdan fotoğrafa uzanan geniş bir yelpazede hizmet sunan Le Bouquet Mariage, istekler doğrultusunda bütçeye uygun çözümler üretiyor, özel tasarımlar yapıyor. Böylece, çiftler hayallerindeki gibi bir düğünle evleniyorlar…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT