Dünya’nın Tercihi Eşsiz Gazlı Limonata Lorina ile Yazın Keyfini Çıkartın!

Alışveriş Alışveriş Dünya’nın Tercihi Eşsiz Gazlı Limonata Lorina ile Yazın Keyfini Çıkartın!

Tarihler: 04 Haziran 2007 Pazartesi ~ 06 Haziran 2007 Çarşamba

Firma: Lorina

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2007 ~ Haz 6, 2007
Dünya’nın tercihi eşsiz gazlı limonata Lorina ile yazın keyfini çıkartın!

Yaz sıcakları başladı ve siz serinlemenin yollarını mı arıyorsunuz? İşte size vazgeçemeyeceğiniz bir öneri… Ünlü Fransız gazlı limonata Lorina, size sıcak yaz günlerinde doğal limon ferahlığının keyfini sunuyor.

Lorina, özel formülü ile limon tadına çok özel bir dokunuşta bulunuyor. Mükemmel lezzeti, doğal birleşimi ve zengin çeşitleriyle farklı damak tatlarının vazgeçilmez serinliği olarak Lorina dikkatleri üzerine topluyor.

Özel limonlar ile üretilen Lorina’nın orijinal tadı bir yaşam biçimi haline geldi. 100 yılı aşan dünya turunda Lorina, Avrupa’dan Amerika’ya tercih edilen içecek oldu. Geleneksel limon tadı yoğun olan Lorina Traditional, daha hafif yoğunlukta içimi ile French, doğal limon aroması ve kırmızı üzüm meyvesi kabuğunu birleştiren Pink, frambuazın büyüleyici çekiciliği ile doğal limon aromasını bir araya getiren French Berry çeşitleri ile Lorina bu yaza damgasını vuracak.

Tek başına mükemmel lezzeti ile gönlünüze taht kuracak Lorina çeşitleri kokteyllerinizin karışımına da ayrı bir tat katacak. Bu yaz en özel kokteyllerinizi Lorina ile hazırlayacaksınız.

Lorina’nın bu dört çeşidi Türkiye’nin seçkin cafe, restaurant, pastane, şarküteri, spor ve spa merkezlerinde tüketiciler ile buluşuyor. 33 ve 75 Cl olmak üzere ayrı şişelerde bulunuyor. Tavsiye edilen tüketici fiyatı ise;

33 Cl 5,80 YTL (KDV DAHİL)
75 Cl 9,80 YTL (KDV DAHİL)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT