EF’in Yeni Yıl Hediyesi:

Alışveriş Alışveriş EF’in Yeni Yıl Hediyesi:

Tarihler: 13 Aralık 2010 Pazartesi ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: EF Uluslararası Dil Merkezleri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2010 ~ Ara 31, 2010

Dünyanın yabancı dil eğitimi lideri EF Uluslararası Dil Merkezleri, gençlere bulunmaz bir yılbaşı hediyesi veriyor! EF Education First Pazarlama Direktörü Mats Ulenius, bu özel projeyi şu sözlerle anlatıyor: “Yılbaşı için çok özel bir şey yapmak istedik. Yurtdışı eğitim organizasyonunda dünyanın en büyük eğitim firması olarak, gençlerin asla unutamayacakları bir yurtdışı gezisi kazanmalarını arzu ettik. Bu gezinin en iyi yanı, Shakira’yla tanışacak olmaları... Shakira, öğrencilerimiz için gerçekten de çok güzel bir örnek; Colombia’da büyümüş, İspanyolca ve İngilizce şarkılar söyleyerek dünyaca ünlü bir star ve eğitime evrensel erişimin öncüsü olarak yer alıyor.”

EF’in yarışmasının 5 galibi, haftasonu tatilinin bir parçası olarak Shakira’yla tanışmak üzere seyahat edecek. Kesin olarak nerede buluşulacağı 2011’in ilk aylarında belirlenecek. Kazananların hepsi ülkelerine döndüğünde, EF her birine tüm arkadaşlarını da davet edebilecekleri bir DJ partisi düzenleyecek. Ayrıca yarışma, her gün Shakira’yla ilgili farklı bir hediye veren yılbaşı takvimini de içeriyor. www.ef.com.tr/shakira sitesine kayıt olan katılımcılardan şanslı olanlar, idol olarak seçtikleri Shakira’yla buluşacak.

Kariyeri boyunca 50 milyonun üzerinde albüm satışı yapan Grammy ödüllü Shakira, dünyada büyük ses getiren “Waka Waka” ve en son single’ı “Loca”nın da içinde olduğu “Sale el sol” adlı 9. albümünü çıkardı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT