Eğlenceli Bayram Oyuncaklarının Adresi : Toyiki

Alışveriş Alışveriş Eğlenceli Bayram Oyuncaklarının Adresi : Toyiki

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 14 Aralık 2008 Pazar

Firma: Toyiki

Telefon: 0216 359 45 88

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 14, 2008
EĞLENCELİ BAYRAM OYUNCAKLARININ ADRESİ:TOYİKİ

Toyiki, bayram günlerinde yürekleri dolduran sevinci, birbirinden eğlenceli oyuncaklarla karışılıyor. Kız çocuklarının elinden düşürmediği oyuncak bebeklere ve yerinde duramayan erkek çocuklarının vazgeçemediği uzaktan kumandalı arabalara yepyeni özellikler katan Toyiki, her zaman olduğu gibi bayramda da “Hep Ucuz En Ucuz” sloganı ve ürünlerinin kalitesiyle çocukları mutlu etmeye devam ediyor.

LCD Ekranlı İnteraktif Bebekler: Annelerimizin zamanında kumaş parçalarından ve bezlerden oluşturulan, yüzü kalemlerle çizilen bebeklerin yerini tamamen modern, birçok özelliğe sahip dijital bebekler aldı. Toyiki mağazalarındaki LCD ekranlı interaktif bebekler, gerçek bebek gibi gülüyor, ağlıyor ve uyuyor. Acıktığını, ona şarkı söylemenizi, kitap okumanızı, uyuması için onu sallamanız gerektiğini, gazını çıkarmanızı, oyun oynamak istediğini LCD ekranında size göstererek tıpkı bir bebek gibi kendisiyle ilgilenmenizi istiyor. Oyun oynadığınızda mutlu olan, kendisiyle ilgilenmediğinizde ise üzülen ve ağlayan LCD ekranlı interaktif bebekler, 15’ten fazla fonksiyonuyla bir dakika bile yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz arkadaşınız olacak. Ekstra kıyafet, biberon, battaniye, çıngırak malzemeleri ile LCD ekranlı interaktif bebekler, kız çocuklarını ve çocuklarına bu eğlenceli bayram oyuncağını hediye etmek isteyen tüm anne babaları Toyiki mağazalarına bekliyor.

Fiyat: 79,00 YTL (Piller fiyata dahildir)

Mega Rider: Toyiki’nin erkek çocuklarına da bir bayram sürprizi var. Darbelere dayanıklı dış gövdesi, kocaman ve güçlü lastikleri sayesinde taş, toprak, çukur ve hiç bir tümsek ona engel değil. Gerçeğinin 1/18 ölçeğindeki uzaktan kumandalı Mega Rider, tam fonksiyonlu ilerleme özelliği ile saatte 7,5 hız yapıyor. Pilleri şarj edilebildiği için sürekli kullanım kolaylığı sağlayan 30 cm boyundaki devasa cip, bayramda çocukları ve aileleri pil arama derdinden kurtaracak.

Fiyat: 75,00 YTL

Türkiye’nin tek çocuk süpermarketi Toyiki tarafından ithal edilen tüm oyuncak ve kırtasiye ürünleri, Türkiye’ye yapılan oyuncak ithalatlarında, Dış Ticaret Müsteşarlığı tarafından istenen, Avrupa Birliği normlarına uygun testlerden geçmiştir. Söz konusu testler Avrupa Birliği tarafından yetkilendirilmiş uluslararası laboratuarlar tarafından yapılmaktadır.

Toyiki kart sahipleri, Türkiye’deki 34 mağazada kendilerine sunulan özel avantajlardan yararlanabilecekler. Toyiki kartınız yoksa da üzülmeyin, mağazalardan birine gelip benim de Toyiki kartım olsun demeniz yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT